Wpis z mikrobloga

@gaceksteam: Jezeli wczesniej sie nie spotkala z takim zagraniem ze strony facetow to skad miala wiedziec? Jezeli teraz znowu da sie nabrac to jest idiotka.

Kobiety sa statystycznie lepsze w relacjach damsko-meskich niz My faceci. Bo maja wiecej doswiadczenia.

Kto nigdy nie zbalamucil malo swiadomej laski niech pierwszy rzuci kamieniem ( ͡º ͜ʖ͡º)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pieczony_szczur_z_ogniska: Wiesz. Dla mnie jest różnica gdy robi się to niesiwadomie gdy zostało się skrzywdzony, a gdy z góry wie się że chce się kogoś wykorzystać. Każdy popełnia błędy ale grunt żeby wiedzieć że to jest #!$%@?ńsko złe. Można komuś zniszczyć psychikę i namieszać w głowie szczególnie gdy druga strona była mocno w nas zakochana.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pieczony_szczur_z_ogniska: To w porządku jak tylko miesiąc. To możesz jeszcze 8 innych kobiet wykorzystać po jednym miesiącu. Wtedy będzie remis. ¯\_(ツ)_/¯ Myślę że dzięki temu ta małolata w przyszłości nie będzie miała problemów z zaufaniem drugiej osobie w relacjach damsko męskich.
@Mango89: Wiem ze to nie bylo dobre. Narobilem jej nadziei i olalem ale nie w ten sposob jak inna laska spuscila w kiblu mnie upokarzajac przy tym w dosc wyrazny sposob. Myslalem ze da mi to ulge. Ale niezbyt dalo.

Predzej czy pozniej i tak ktos by to zrobil a tak otrzymala swoja lekcje w wieku 18 lat ze nie kazdemu facetowi nalezy bezdennie ufac. Zreszta My nawet seksu nie uprawialismy