Wpis z mikrobloga

#perfumy dwa nowe nabytki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

- A*Men Gold Edition 2012
- Dior Homme Original 2021

Mugler jest bardziej drzewno - kawowy (a mniej karmelkowo - mleczny), trwałość około 8h (nie jest to petarda jak vintage sprzed 2010, ale wystarczająco robi robotę)

DHO to efekt krucjaty fanów DH2005 i DH2011 po wprowadzeniu przez Diora popłuczyn w formie ostatniej formulacji Dior Homme 2020 - wg mnie bardzo dobry ruch. nie jest to 100% ten sam zapach, mamy ciutkę mniej pudrowości ale ciutkę więcej przypraw i taki lekko powietrzny ton zyskał co wg mnie jest jak najbardziej na plus, jeżeli nie chcesz wydawać fortuny na DH2011 - bierz Dior Homme Original 2020 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1648652178rM8oAwRZM8I3VQLm6Mv36Q.jpg
  • 8
@lktr1: nazwać DH 2020 popłuczynami można nazwać jedynie jeśli myśli się, że to nowa formuła DH-pre-2020 xd. Skończmy z hejtem na ten zapach za samą nazwę, bo z innych powodów nie zasługuje na to.
@Seshxyz: skoro chcieli robić ewolucje zapachu w zupełnie innym kierunku to dlaczego po prostu nie wypuścili jako nową linię zapachową, zamiiast modyfikować istniejące wypusty ?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mugler jest bardziej drzewno - kawowy (a mniej karmelkowo - mleczny)

@lktr1: podziwiam nos, ja nie widziałem żadnej zauważalnej różnicy w zapachu między 2006, 2007, 2011 i 2018 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marmite: mam refill z 2014 i tego złotego z 2012 - otwarcie ręka w ręke się różni ale później coraz bliżej im do siebie, ale to nie są identyczne zapachy