Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +46
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +387
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
Spuszczali się w filmiku, w którym baba operuje system naprowadzania rakiet
Zrobiłem szybki research poparty i okazało się, że jej mąż (który już nie żyje) był w organizacjach neo-UPA'owskich, a wykopki minusują bo informacja niewygodna ¯\_(ツ)_/¯
Żałosne to już się staje
link
#wojna #ukraina #rosja #4konserwy #neuropa #upa
"Ciii, bo gdyby nie faszyści to Mariupol już dawno by upadł" XD
@chigcht:
@wigr: pierwszy lepszy przykład: Burmistrz Iwano-Frankiwsk'a
a co to wisi na ścianie?
Oczywiście w bańce informacyjnej takiej jak wykop takie informacje nigdy nie przechodzą
Musimy pokazać Ukrom, że tolerowanie UPA nie przejdzie i czym prędzej to zrobimy tym lepiej
@chigcht: Centralne władze Ukrainy to nie lokalne władze w zachodnich obwodach i miastach.
to była jedna z pierwszych informacji o niej na wikipedii
Zaciekawiło mnie nad kim spuszczają się wykopki
@chigcht: i sama ci się wyświetliła, czy jednak szukałeś w wyuczonym odruchu lustrowania oponenta, w celu wykonania ataku ad personam? To stara sowiecka sztuczka, w Polsce przejdzie co najwyżej na skrajnej prawicy, bądź u TVP-zombie.
więc to sprawdziłem i poparłem to twierdzenie źródłami
@chigcht: No i co ci z tego wynikło, poza tym pokazem pozamerytorycznego sposobu argumentacji?
mnie tylko wkurza ignorowanie prawdy i sianie dezinformacji, bo jest sprzyjająca Ukraińcom