Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +514
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Chodzi o skrypt, który wyświetli alert/okienko/cokolwiek gdy na stronie pojawi się konkretna rejestracja samochodu.
Strona dynamicznie zmienia treść, bez odświeżania. Zwykły "alert" działa tylko gdy wcisnę F5 i strona przeładuje się w całości, a to za mało...
Niestety nie mogę pokazać strony, ponieważ są tu dane osobowe, mam dwie kolumny - po lewej samochody które wjechały, po prawej - które wyjechały. Chcę by gdy pojawi się auto ABC12345, pojawił się komunikat.
Nie możemy się doprosić o taką funkcję, więc pozostaje użycie Tampermonkey.
Za skrypt wpłacę na fundację pomocy ukrainie.
#kiciochpyta #javascript
Ale ogólnie najlepiej wrzucić kod do setInterval i uruchamiac go np. co 1000ms
alert ('Uwaga szef, poinformuj dowódcę!');
}
setInterval(function(){
if(window.find('ABC12345')===true){
alert ('Uwaga szef, poinformuj dowódcę!');
}
},1000);
A żeby po wyświetlonym alercie np. wstrzymywał się na np. 500 sekund?
Komentarz usunięty przez autora
https://pastebin.com/raw/s647sZXY
EDIT: dalem spacje w pierwszej linii miedzy sprawdzanie tablic - zamień ją na _