@puzonyyx sam gram Gullitem i nie powiedziałbym, że jest to karta warta grube miliony. Możliwe, że go jeszcze nie poczułem (tak miałem w przypadku Gravenbercha future star, gdzie dopiero po kilkudziesięciu meczach go wyczułem i stanowi podstawe składu), albo po prostu nie potrafię znaleźć dla niego idealnej pozycji, bo jednak wszyscy moi dotychczasowi śpo/n to byli zazwyczaj dosyć niscy i zwinni i stąd moje przyzwyczajenie do takiego profilu graczy z przodu ¯_(ツ)_/¯
@Tratak: Gram 442 z 2x śpd. Essien prime zostaje z tylu i broni, Gullit ma swobodę i podlacza się do ataku. Z przodu fałszywy napastnik Zidane, który rozgrywa za plecami napastnika właściwego (Origi, Auba, Moura). Wszystko chodzi wzorowo
@Tratak: zajebsity jest, ale na cam jest za duzy, za to jako cm/cdm super jest. Ale na bank overpriced, w tej cenei kupisz 2x top cm jak np gravenberch czy tam belingham czy jorginho toty.
@ozzi91 no z pomocą mam spory problem, bo nie mam żadnego cdm. Zazwyczaj gram taktyką z 4 obrońcami, 5 pomocnikami (skrzydła obowiązkowo) i 1 napastnikiem, więc ciężko wsadzić jakiegoś typowego cdm mając w składzie Gullita, Gravenbercha i Kake, więc albo ktoś z tej 3 wypada ze składu albo zostaje grać na dwóch b2b, a z tym drugim rozwiązaniem to różnie u mnie bywa xd
@Tratak: sam mam problem z dograniem jakiegoś grajka do gullita na takiego bardziej defnesywnego do pary. Gram kante if ale nie mogę przeżyć jego podań a że mogę grać każdym zawodnikiem (linki nie grają roli) to szukam też jakiejś nieprzepłaconej alternatywy. i najlepiej kogoś taniego do 200k bo nie chcę przepłacać :> i tak mam na celowniki milinkovicia savicia, toreire, elmasa, takich bolców jeżeli chodzi o cenę, a najbardziej to bym
@Tratak: 100% racji pisałem o tym jakiś czas temu, potrafi #!$%@?ć piłkę na pustaka albo sam na sam z 5 metrów. Główki ma żałosne jak na staty w grze, wzrost i sylwetkę. Strzały z daleka również średnie. Chociaż po kilkuset meczach bardziej go poczułem i w środku pola robi różnicę, bo potrafi zakręcić 2-3 piłkarzy rywala i dokładnie podać na dobieg, ale Zidane 96 w tamtym roku był dla mnie game
@ozzi91 Matthausa na cdm nie próbowałeś? Bo właśnie jego sbc jest jeszcze do zrobienia, sam myślałem nad nim, ale paka z losowa ikoną prime wzięła górę i już nie ma na niego coinsów xD @koldinho właśnie na ence ten Gullit nie jest taki dobry jak myślałem, może wynika to z tego, że fifa faworyzuje niskich, zwinnych graczy o sylwetce typu lean, average? Jeszcze popróbuje pograć nim na cdm/cm bo podania to ma
W Czechach odbył się antyrządowy manifest. Protestujący domagali się między innymi zaprzestania pomocy Ukrainie. Szacunki mówią, że w protestach udział wzięło 10 tysięcy osób.
Pokojowa naszywka Wagnera, wstążka świętego Jerzego i "Zetka".
@koldinho właśnie na ence ten Gullit nie jest taki dobry jak myślałem, może wynika to z tego, że fifa faworyzuje niskich, zwinnych graczy o sylwetce typu lean, average?
Jeszcze popróbuje pograć nim na cdm/cm bo podania to ma