Aktywne Wpisy
cześć nie wiem jak zacząć więc zacznę od początku.
Jestem od początku stycznia z dziewczyną - wcześniej miała chłopaka z którym była rok. będąc z NIM w związku uprawiała seks klasyczny 5 razy a oralny ponad 20.
Ze mną jest od 2 miesięcy i uprawialiśmy. więcej razy seks klasyczny niż ona z nim ale seksu oralnego ani razu mimo moich próśb, mówiła że musi się przełamać bo póki co wstydzi się dominować,
Jestem od początku stycznia z dziewczyną - wcześniej miała chłopaka z którym była rok. będąc z NIM w związku uprawiała seks klasyczny 5 razy a oralny ponad 20.
Ze mną jest od 2 miesięcy i uprawialiśmy. więcej razy seks klasyczny niż ona z nim ale seksu oralnego ani razu mimo moich próśb, mówiła że musi się przełamać bo póki co wstydzi się dominować,
Megasuper +3
Daj sobie szansę
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Grzesiu aka "znikam na zawsze z życia publicznego"
Grzesiu aka "nie miałem żadnego wyroku"
Grzesiu aka "ona nie miała 13 lat"
Grzesiu aka "psa nie bolało jak do dręczyłem"
Grzesiu aka "jestem ustawiony do życia poza internetem"
Grzesiu aka "mam odłożone na czarną godzinę, otworzę biznes"
Grzesiu aka (...)
Tak, ten Grzesiu prezentuje nam nowe narzędzie z którego będzie walił darmowego digi-donga po wyłenieniu celu 2000zł i oczywiście jak go docenicie, bo jak nie to chorągiwy psują strima a prawdziwi widzowie nie wysyłają donejtów tylko hejterzy i Grzesiu smutny no chyba że będzie mógł puścić darmowego bąka w nos Sandrusi
Jeżeli jesteś z województwa wielkopolskiego, podbij na priv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gural #patostreamy #danielmagical