Aktywne Wpisy
ignis84 +704
Hospicjum, to co mogło mi dać, to już mi dało. Udało się zapanować nad bólem pooperacyjnym, bólem którego wynik było uszkodzenie rdzenia i ogromny ból nóg.
Dostawałam całą masę leków opioidowych. Każdy trochę inaczej działa. Metadon, morfina, paleksja, sterydy, do wspomagania witaminy które wspierają układ nerwowy, dostawałam także kroplówki z, magnezem. Chyba coś tam jeszcze było, ale już nie pamiętam. Teraz dostaję w zasadzie taki sam zestaw, tylko w innych dawkach. Bardzo
Dostawałam całą masę leków opioidowych. Każdy trochę inaczej działa. Metadon, morfina, paleksja, sterydy, do wspomagania witaminy które wspierają układ nerwowy, dostawałam także kroplówki z, magnezem. Chyba coś tam jeszcze było, ale już nie pamiętam. Teraz dostaję w zasadzie taki sam zestaw, tylko w innych dawkach. Bardzo
MatKravi +12
No jak mnie wkurzają różowe na apkach. Wczoraj się pytam czy jest chętna się spotkać dziś na 16:00 na pizzke. Ok, jasne czemu nie. Z rana o 9 jakieś "postaram się wyrobić, bo zakupy mam do zrobienia". No spoko, całe 7h Ci zostało. Ogólnie Warszawa, leje od rana także zajebista pogoda wypadła, to się pytam jej przed 15:00 czy aktualne i czy chce w tę pogodę. "No spoko". No to wychodzę, bo
#bydgoszcz #bddztv #bddz #patostreamy