Ah, ten nasz drugi ulubiony naśladowca marcinka. Te same zainteresowania, te same biurka, te same płytki podłogowe, te same monitory, klawiatury i zachowania: 2:16 - macanie żarcia 7:30 - ja #!$%@?, zobaczcie sami parodia, no i ekspert off-roadu #mocnyvlog
@Benkart: jestem w szoku że dorosły facet może się zachwycać jakimś youtuberem że kopiuje jego życie jeden do jednego. Jeszcze żeby zostać pilotem to trzeba być trochę rozgarniętym. Potem się nabijają z dzieciaków że są pochłonięci calkowicie światem yotouba, a stare chłopy wcale nie lepsze.
@Benkart: @dawid131: Jest jakiś dowód aby inspirował się mocnymvlogiem? Bo obejrzałem i fajny materiał, dałem suba. Mam wrażenie, że według wykopków to każdy po 30tce to powinien pracować na etacie, po pracy leżeć przed tv i żłopać piwo i jeszcze narzekać na po/pis, janusza z januszexu i na wszystko wokół. Dobrze, że mój ojciec bliski 70tki nie nagrywa na yt bo byście takiego kwiku dostali, że przegląda tiktoka
@Vadzior: fragmenty twórczości tego gościa były już zamieszczane na tagu. Praktycznie zawsze dotyczyły klonowania zachowań Marcina, kopiowania jego nomenklatury i kupowania dokładnie tych samych rzeczy. Do tego dochodzą donejty i komentarze pod filmami mocnegovloga.
Btw. mój ojciec (bliższy 80) także uwielbia przeglądać tiktoka ( ͡°͜ʖ͡°)
Te same zainteresowania, te same biurka, te same płytki podłogowe, te same monitory, klawiatury i zachowania:
2:16 - macanie żarcia
7:30 - ja #!$%@?, zobaczcie sami
parodia, no i ekspert off-roadu
#mocnyvlog
Potem się nabijają z dzieciaków że są pochłonięci calkowicie światem yotouba, a stare chłopy wcale nie lepsze.
Dobrze, że mój ojciec bliski 70tki nie nagrywa na yt bo byście takiego kwiku dostali, że przegląda tiktoka
Btw. mój ojciec (bliższy 80) także uwielbia przeglądać tiktoka ( ͡° ͜ʖ ͡°)