Wpis z mikrobloga

@opioidowa: I to nie tak, że nie wierzę w siłę męskiej przyjaźni. Wierzę, że to absolutnie no-homo uczucia. Po prostu byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby wszystko tak się potoczyło.
To byłoby niezwykle satysfakcjonujące.
@Catastroish: Wydaje mi się to zbyt daleko idącym gdybaniem. Oczywiście, że zakładamy, że nie okażą się skończonymi bucami w przyszłości, ale to chyba rozumie się samo przez się. Nie kibicujemy komuś z myślą, że okaże się kiedyś skończonym potworem.
I dalej, bez sensu wydaje mi się dodawanie do wszystkiego klauzuli "spoko ziom, chyba że okaże się #!$%@?" xD
@opioidowa: Ja wiem, ale to jest 8 odcinek xD i pytałam serio, bo zastanawia mnie czy ta ekscytacja tłumu jest bardziej z samego faktu, że dwóch kolesi by się sparowało, czy dlatego że wszyscy ich bardzo polubili. W tym ja też ;p ale już jest wiele wpisów krytykujących Jeya, stąd moje pytanie
@Catastroish: Myślę, że i jedno i drugie. Fajnie by wyszło, bo co innego w końcu w tym durnym programie, a i bo chłopaki razem uroczo do siebie pasują. Mi trudno się wypowiadać, bo jestem na razie w trakcie 7 odcinka i szczerze mówiąc nie rozumiem tej krytyki wobec Jeya. W sensie, jasne brzydko, że przeklina, ale nie dziwie się, że zirytowało go zachowanie dziewczyny. Również, to że "obraził się i nie
@opioidowa: Też mnie zastanawia czy krytyka spłynęła na niego właśnie za to czy za coś innego jeszcze. Jak za to, że się uniósł, to nie rozumiem, bo tyle razy jej mówił, że nie chce rozmawiać, że nawet jak nie był zły na początku, to pewnie po ósmym razie mówienia że nie chce gadać był już #!$%@? xD
@Catastroish: No czekam, czekam jeszcze może się okaże o co właściwie chodzi. Inna sprawa, że marnuję swój czas tylko na odcinki z pleyera i nie chce mi się oglądać tych całych live'ów, więc moja wiedza może być ograniczona xD