Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +96
Dofnfkxkvmfns +81
To co zrobiła ZW i prokuratura to skandal xD trzeba kręcić gownoburze bo nikt znowu nie poniesie odpowiedzialności. Chciałbym poznać nazwisko prokuratora. Siedzi dostaje 15 k na lape, a jego posady pilnują ludzie którym daje zarzuty xDdd przecież to w pale się nie mieści. Czytałem jeszcze ze na areszcie był. Jeśli wojskowe areszty dają sądy wojskowe to od razu nazwiska sedziow.
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
Poniżej wstawiamy kandydatów do tego szacownego miana. Ja zaczynam zdjęciem dwa w jednym:
#neuropa #4konserwy #konfederacja #ukraina #wojna #rosja #glupiewykopowezabawy
Taką umiejętność i chamstwo można znaleźć tylko u kacapskich aparatczyków towarzyszu. Także jak już ABW zabierze się za kacapską agenturę w internecie, to mam nadzieję, że towarzyszy na wypoczanie przetrzepią porządnie, wtedy zobaczymy, kto jest kim towarzyszu.
Ciekawe, że jedynie czerwona zaraza zamiast szkalować p0tina próbuje dorysowywać p0tinowskie mordy tam gdzie się im podoba.
Żeby nie było że się znęcam tylko nad niepełnosprawnymi dodaje następną kandydatke choć tu mam wątpliwości po wydaje się że robi to raczej za kase ¯\_(ツ)_/¯
@qluch: ABW sobie nie radzi z ruską propaganda w Internecie, nawet zachodnie wywiady sobie nie radzą.
@qluch: to nie czerwona zaraza mówiła, że snajperzy strzelający na majdanie byli szkoleni w Polsce. To nie czerwona zaraza mówiła że chciała by mieć prezydenta jak Putin. To nie czerwona zaraza mówi że Polska powinna wyjść
@Towarzysz_Moskvin: Mireczku, powiem wprost, czerwona onuca p0tinowska to mój główny wróg na tym portalu bo obok brunatnego g*wna lezy czerwona szmata. Moim skromnym zdaniem, kto korzystając z okazji chce ulać sobie trochę jadu, jest taką onucą.
Więc ja odpowiem ci tyle:
Sierpem i młotem bić czerwoną p0tinowską
@qluch: xD to co, przestajesz popierać konfederację?
Tak, tak wszyscy dookoła to onuce tylko nie ja. I z tego to powodu przylazłem bóldupić pod screenem pokazującym oczywise dwe onuce z którymi dziwnym trafem się identyfikuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedz mirku że trolujesz bo nie można być aż tak głupim.
Pełna zgoda j..ać prądem Zmiane, Konfederace i Le Pen.
@Wedam: za to Mireczki na wypieku sobie radzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) no proszę cię
@Towarzysz_Moskvin: dodaj jeszcze czerwoną szmatę w postaci razemków, sldowców ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie, bo to nie czerwona szmata i to ja się kompromituję tutaj, no XD
Ale wiadomo to wypowiedz jednego posła która została zupełnie wyciągnięta z kontekstu a poza tym jesteś za głupi żeby ją ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie syszałem żeby razemki wychwalały Putina czy agresje na Ukraine, jeździły do Czeczenii i na Krym żeby legimizować ruskiego buta czy występowały w
@Towarzysz_Moskvin: brawo brawo, siej dalej dezinformację, p0tin się cieszy
@qluch: xD Konfederacja ma program, bo jakiś program musi tam być. Jeszcze raz, żebyśmy to jasno powiedzieli: ten program służy do zdobycia głosów wyborców, a nie do realizacji – wyznał lider ugrupowania Janusz Korwin-Mikke.
Masz TVP, bo ostatnio mateckiego tak namiętnie wrzucałeś
https://www.tvp.info/55227436/program-konfederacji-polska-na-nowo-janusz-korwin-mikke-szczerze-ten-program-sluzy-do-zdobycia-glosow-wyborcow-a-nie-do-realizacji-wideo
@qluch: jaką? xD
Popierasz partię której lider wyszedłby z UE, może z NATO, ale na pewno dogadałby
Podrzucisz jakieś linki o tych razemkach bo chyba nie rzucał byś oskarżeń bezpodstawne prawda?
@qluch: Zandberg albo Czarzasty popierają Putina i Rosję po zajęciu Donbasu? Ciekawe, ŹRÓDŁO
@qluch: pomożesz? Bo to chyba ty tam coś brzęczałeś w tym tonie.
A tak na serio to troche rozumiem agresywną reakcje kolegi na ten ogromny dysonans który musi właśnie przeżywać...