#diablo2resurrected czy są już jakieś boty? ( ͡°͜ʖ͡°) chętnie bym skorzystał. Nawet ustawić głupią czarkę na hrabinę albo krowy na koszmarze, lub andariel to już w przód :))
Wiem ze zaraz ktos z was powie ze psuje zabawę z gry itp. Ale tak szczerze- wszyscy youtuberzy od d2 tak prawdopodobnie robią. Jakim cudem ktoś np zrobi 100 runów na Andariel, albo na diablo? Bez jaj. Jak ja przejdę się na diablo z 10-15 razy to rzygam tym.
Pytanie tylko jak się zwie bot i czy jest bezpieczny- w sensie nie ma wirusów itp.
@Czyste_Buty: Jakim cudem? Normalnie tak się gra. Sam robiłem po 100 razy każde z tych miejsc: Andy, Krowy, AT i Mef+Pindle na blizz czarce na bnecie. Najdłużej zeszło z krowami, ale bossy to 1-2 minuty na każdy run. Trzeba trochę samozaparcia, stawiasz sobie cel i go realizujesz.
@4517974: To chyba jak masz enigmę i takie itemy ze jedyny sens grania to kolekcjonowanie itemow dla kolejnych postaci. Fakt, na singlu mam taką zmutowaną czarkę gdzie odwala takie combo ze baal na hellu to jak rakaniszu na normalu xd
@Czyste_Buty: Czarka ma teleport przecież. Zaczynałem z podstawowym ekwipunkiem typu Spirit w kryształowym mieczu, kościana tarcza z Rhyme, Lore w hełmie, i reszta randomowe rare itemki z przydatnymi statystykami. Z czasem wleciał Okulus, Vmagi, itd. Grałem max 2 godziny dziennie bez spinania. Nie od razu Rzym zbudowano :)
@Czyste_Buty: Dbrunski robił po kilka tysięcy runów w różne miejscówki i podobnie jak inni youtuberzy wszystko robił na streamie. Boty zniszczyły tę grę lata temu. Bociarzy #!$%@?ć prądem.
@Kaczorra: NO #!$%@?Ć, ale nie ma sensownego spsoobu aby to wyplenić, bo blizzard wie ze jakaś część bociarzy kupi kolejny klucz i zarobek idzie. Boli mnie to że bez bota jest sie w tej grze….. ŚMIECIEM. Albo zrobisz zakupy na jsp gdzie bociarze robią kasę, albo sam bocisz, albo jesteś śmieciem. Spedziłem naprawdę ostry tydzien na farmieniu miejscowek i nigdy nic sensownego nie trafiłem. Czemu nie miałbym bocić, skoro ja-
@Czyste_Buty: ja gram dla własnej satysfakcji i w dupie mam boty. Bardziej mnie cieszy jak sam znajdę coś porządnego raz na tydzień, niż dostanę za free od bociarza. A da się znaleźć, tylko trzeba trochę samozaparcia. Najwięcej grałem tylko na początku D2R i znalazłem parę shako, kilka HRów, tal arm, ze dwa tal amu, też chyba dwa arachy i też chyba dwa travellersy, hoza, parę tytanów, a nawet bardzo ładnego
@Czyste_Buty: @4517974: @Kaczorra: niestety, boty latają aż huczy, wróciło stare dobre diablo 2, milion botów i 4 casuali na całym battlenecie. Nie da się dorobić dobrej postaci PvP bez bota albo dużej ilości gotówki.
Wiem ze zaraz ktos z was powie ze psuje zabawę z gry itp.
Ale tak szczerze- wszyscy youtuberzy od d2 tak prawdopodobnie robią. Jakim cudem ktoś np zrobi 100 runów na Andariel, albo na diablo? Bez jaj. Jak ja przejdę się na diablo z 10-15 razy to rzygam tym.
Pytanie tylko jak się zwie bot i czy jest bezpieczny- w sensie nie ma wirusów itp.
Spedziłem naprawdę ostry tydzien na farmieniu miejscowek i nigdy nic sensownego nie trafiłem.
Czemu nie miałbym bocić, skoro ja-
o masz tutaj https://www.exiled-bot.net/community/