#anonimowemirkowyznania Od lat borykam się z problemem nierównych piersi. Nie jest to zwykła, mała różnica, a dwa pełne rozmiary. Mam okropne kompleksy latem, nie mogę dobrać bielizny bez wypychania sobie prawej strony i generalnie jest słabo. Jutro idę na konsultację do chirurga plastycznego. Mam pewien zarys tego, jaki rozmiar chcę (choć rozmiar to kwestia drugorzędna, po prostu chcę żeby były równe!), ale jestem ciekawa opinii Mirków. Zapostujcie jakie cycki są według was idealne. I nie odwodźcie mnie od pomysłu operacji, jest to przemyślane i skonsultowane z partnerem, który też uważa moje piersi za niezbyt atrakcyjne...
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiesz, jesli jestes szczupla bardzo, to B80 sie wydaja spore. Bo chodzi o proporcje do ciala (u mnie). Jesli jestes ulanym wieprzem, to takie moga byc male. Zakladajac, zej estes normalnej budowy ciala, to To B-C. Byle zlapac w dlon i sie bawic :D
Idealne? A są takie? A poważnie, dla każdej dziewczyny 'idealne' będą inne. Tu zasada 'im większe tym lepsze' nie do końca działa. Zrób takie, żeby ani nie wyglądały jak worki z piaskiem ani żebyś nie musiała nosić push upa. I tyle. Proporcjonalne do reszty ciała. Zdrowia i pozdrawiam!
skoro skonsultowałaś z partnerem operacje to czemu nie skonsultujesz z nim rozmiaru jak sama nie masz pomysłu?
@bruuh: Bo partner może się zmienić, a statystyka królową nauk. ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Dobry chirurg sam proponuje odpowiednią wielkość i kształt. A jak ma "element" który ma rozmiar słabo rozwiniętej 13latki który chce nagle mieć cycki wielkości głowy to po prostu odmówi usługi.
@AnonimoweMirkoWyznania: takie operacje bardzo popieram. Zwłaszcza, że dziś to już nie jest żadna czarna magia. Chirurg ładnie Ci to wyrówna i będzie cacy ;) Co do idealnego kształtu i rozmiaru to ciężko coś powiedzieć. Jędrne, duże i scentralizowane ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: no to chyba najbardziej sama poprzeglądaj zdjęcia piersi/ewentualnie nagrania ze sztucznymi piersiami i wypytaj swojego faceta jakie są dla niego idealne. Wam się to ma podobać, nie wykopkom :v Według mnie najlepsze sztuczne piersi są takie, które naśladują prawdziwe. Ma być jak najmniej widać to, że są sztuczne - czyli wypełnienie implantem i ukształtowanie piersi tak, żeby miały kształty zbliżone do naturalnych. Sztuczne, które wyglądają jak kulki, piłki - no
Od lat borykam się z problemem nierównych piersi. Nie jest to zwykła, mała różnica, a dwa pełne rozmiary. Mam okropne kompleksy latem, nie mogę dobrać bielizny bez wypychania sobie prawej strony i generalnie jest słabo. Jutro idę na konsultację do chirurga plastycznego. Mam pewien zarys tego, jaki rozmiar chcę (choć rozmiar to kwestia drugorzędna, po prostu chcę żeby były równe!), ale jestem ciekawa opinii Mirków. Zapostujcie jakie cycki są według was idealne. I nie odwodźcie mnie od pomysłu operacji, jest to przemyślane i skonsultowane z partnerem, który też uważa moje piersi za niezbyt atrakcyjne...
#cycki #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6204ddf55137d8e1c297ea56
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz, jesli jestes szczupla bardzo, to B80 sie wydaja spore. Bo chodzi o proporcje do ciala (u mnie). Jesli jestes ulanym wieprzem, to takie moga byc male.
Zakladajac, zej estes normalnej budowy ciala, to To B-C. Byle zlapac w dlon i sie bawic :D
A poważnie, dla każdej dziewczyny 'idealne' będą inne. Tu zasada 'im większe tym lepsze' nie do końca działa. Zrób takie, żeby ani nie wyglądały jak worki z piaskiem ani żebyś nie musiała nosić push upa. I tyle. Proporcjonalne do reszty ciała.
Zdrowia i pozdrawiam!
@bruuh: Bo partner może się zmienić, a statystyka królową nauk. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Dobry chirurg sam proponuje odpowiednią wielkość i kształt. A jak ma "element" który ma rozmiar słabo rozwiniętej 13latki który chce nagle mieć cycki wielkości głowy to po prostu odmówi usługi.
Co do idealnego kształtu i rozmiaru to ciężko coś powiedzieć.
Jędrne, duże i scentralizowane ;)
Według mnie najlepsze sztuczne piersi są takie, które naśladują prawdziwe. Ma być jak najmniej widać to, że są sztuczne - czyli wypełnienie implantem i ukształtowanie piersi tak, żeby miały kształty zbliżone do naturalnych. Sztuczne, które wyglądają jak kulki, piłki - no
o takie np
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1644846125QgbIoQWz4pAnJ1oZanVB7F.jpg
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_16448341032zhjp3MXXj31nJvTIxuGeM,w400.jpg