Aktywne Wpisy
ComFort +12
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.5% (883)
- nie 27.5% (335)
eastbors +5
Znalezisko:
https://www.wykop.pl/link/6490383/pismo-rektora-uniwersytetu-medycznego-w-lublinie-ws-szczepien/
TL;DR do 28 lutego należy przedłożyć potwierdzenie szczepienia, przebycia COVIDa lub dokumentu z przeciwwskazaniami do szczepienia. "Nie wywiązanie się z obowiązku poddania się szczepieniu skutkować może zastosowaniem sankcji wynikających z obowiązujących przepisów" - czyli Rektor grozi studentom.
#covidnews
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora
Ja tam widzę zapowiedź kary, nie wiem jak Ty
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz że jakieś 90+% studentów medycyny którzy jak mogli w 1 rzucie (jeśli nie było przeciwwskazań) to już są zaszczepieni co najmniej 2 dawkami?