Wpis z mikrobloga

300 + 1 = 301

Tytuł: The Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect Your Cooking
Autor: Dr. Stuart Farrimond
Gatunek: kulinaria
Ocena: ★★★★★★★★★
ISBN: 1465463690
Wydawnictwo: DK
Liczba stron: 256
Forma książki: książka
Książka ta skupia się na procesach zachodzących podczas przygotowania potraw. Wyjaśnia w sposób przystępny wiele aspektów fizycznych i chemicznych gotowania. Jednakże nie ma tu żadnej większej wiedzy i raczej bardziej nadaje się dla osób, które mają już odbyte swoje pierwsze kroki w kuchni. Osoby zaawansowane także znajdą tutaj coś dla siebie.

Wpis dodany za pomocą tego skryptu

#bookmeter #kulinariabookmeter
Pobierz MorDrakka - 300 + 1 = 301

Tytuł: The Science of Cooking: Every Question Answered to ...
źródło: comment_16425324785hwZ2Fuv6JFTAJsmvj6VVj.jpg
  • 1