Wpis z mikrobloga

W mojej ocenie do sytuacji z #queenoftheblack przyczynił się #wardega który po dramie z #wersow znalazł sobie nowy kontent. Julka się pocięła a ten robi od razu live byle dostać 5 zł. Miał sporo widzów i zgarnął hajs. Żeruje na dramach i sam je promuje. Bo to za sprawą Wardęgi od kilku miesięcy jest głośno o QOTB. Intensywnie ją próbował u siebie by stworzyć poczucie, że jego głos jest ważny, że on się tym zajmie, że wbijajcie do niego... a chodziło tylko by zgarnąć haj. Macie dowód na ostatnim live. Julka się pocięła, YT rozgrzany by szukać o tym informacji a Wardęga odpala monetyzaje i zgarnia hajs by Nitro sam nie zgarnął większości... Za patologię odpowiada #wardega #nitro #revo i inni kometująjacy...
  • 14
  • Odpowiedz
@N331: i jeszcze dodać do tego fakt, ze chciałbyc jej menagerem przy onlyfans to nabiera większego znaczenia. Ale ogólnie trochę pieprzenie bo ona ma sprawny mózg
  • Odpowiedz
@N331: A wlasnie ze jest zajebiscie, dramy to pole minowe jedno posuniecie na lewo albo prawo i wybuch i wiadomo kogo nie ogladac. A tak smieszne pranki ogladaja wszyscy co lubia smieszne pranki. Ja tam tego gowna nie ogladan
  • Odpowiedz
@N331: Tak jak nie toleruje Wardęgi tak tutaj nigdzie nie ma jego winy, Spysińskiego ani nikogo z commentary. Wina leży po stronie Staśko, która broniła jej zachowania jako normalne 1-2x w tygodniu przecież może walićXD Dalej normalizujmy jej zachowania, zero winy rodziców( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yksjak: toć Staśko, psycholoszki i inne Spasińskie w tym Wardęga niczym się nie różnią. Plus dziesiątki pomniejszych. Każdy chcę komentować, a sprawy Julki są najlepsze do tego. Źródełku nie można dać wyschnąć. Laskiu zawiódł wszystkich zapadając się pod ziemię i nie dostaczył commentery nowej zawartości. Nudno było. A teraz za sprawą #queenoftheblack znów mają o czym gadać i co analizować. A mnie nie niezmiernie dziwi, poważny temat jak
  • Odpowiedz
@N331: Masz absolutną rację, chłopu już #!$%@? wyciąga jakieś z dupy wnioski, nawet nitro i boxdel na ostatnim live w tym temacie powiedzieli że druid trochę się już odkleja, #!$%@?ło mu się że naprawia świat, zostawiając za sobą zgliszcza. Mało to już ludzi zniszczył za jakieś absolutnie mało ważne pierdoły? Jeszcze kretyn #!$%@? że on chciał pomóc ale go nie posłuchała na live przed cały krajem, do utylizacji
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Edit: Tutaj cały na biało powinien wejść gargamel i trochę przystopować zapędy tego idioty.
Sprawia mu przyjemność niszczenie ludzi a to jest już niebezpieczne
  • Odpowiedz
@witam101: tu chodzi o to, że kanały kometujące nagrywanią filmy by nie komentować Julki, a przecież sami kometują każdy jej krok... Analogicznie mówią by nie komentować patologi jak Kamerzysta, Słowik, Magikal... a sami kometują... A Wardęga nakręcał temat bo gadał o chłopaku Julki wyciągnąć co Julka o nim nie wiedziała i się załamała. Nie załatwił tego na priv z Julką jaki jest jej chłopak. O nie. Powiedział publicznie by wiedziało
  • Odpowiedz