Wpis z mikrobloga

Obserwuje od początku bo znam druga stronę, ta typiarka i ten gość są ode mnie z miasta, gostek zawsze był pośmiewiskiem bo kto normalny nazywa sie raperem i tatuuje morde mając po 200 wyświetleń pod filmikami, ta była laska jego to była taka szara myszka kiedyś przy nim zaczęła sie kreować na streeciare, sytuacja jest turbo śmieszna od miesiąca oskarżają sie, wyciągają na światło dziennie sprawy sądowe itp. A tu nagle okazuje sie ze madra dziewczynka nie potrafi używać kondomów i urodzi dziecko takiemu przygłupowi XD

Śmiało pytajcie mam kazde story nagrane i znam ich, typiare bardziej niż gościa ale Lębork to małe miasto wiec odpowiedzi będę znać może #queenoftheblack
  • 22
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@Mori33: większej zbieraniny patusow dawno nie widziałem, jak to możliwe że ktoś w ogóle chce ich oglądać i jak babka dobiła do 167k obserwujących xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Zimnok: Nie mam pojęcia, nie obserwuje qotb tylko jak drama wybuchnie zerkam sprawdzić, ale akurat tutaj się zainteresowałem bo z ta senali kiedyś przesiadywałem przez jakiś czas
  • Odpowiedz
  • 5
@dzeju: Analizując sprawę od początku wydaje mi się ze to mialabyc ustawka, ale Senali nie wytrzymała tego psychicznie, było tak ze jednego dnia on byl u qotb a drugiego ta senali wstawiała ze ona z nim leży i ze Julka coś sobie wmówiła, zaś kolejnego dnia już oficjalnie był z Julka XD Potem Senali pisała ze już ma w niego #!$%@? itp ze im życzy szczęścia etc, ale wyszła ta sprawa
  • Odpowiedz
  • 11
@Filippa: Trochę masz wyżej, qotb przyjechała do Gdańska, napisała czy ktoś jej ogarnie zioło i czy chce się spotkać, neon pewnie do niej napisał i się spotkali, ogarnął jej i jaral z nią, ona się tego samego dnia zakochała, jego była dziewczyna byla #!$%@?, latały screeny ze on pisał do niej ze chce tylko ja wykorzystać i żeby nie była zła, ze zrobi na niej fame i tyle, jednego dnia leżał
  • Odpowiedz
  • 19
@Filippa: W międzyczasie senali tez #!$%@? qotb i wyrzucili ja z hotelu, zrobili wspólne tatuaże na twarzy i nie tylko, później qotb mieszkała w tym mieszkaniu co neon z senali ostatnie lata XD uwaga to wszystko wydarzyło się w równiutki miesiąc
  • Odpowiedz