Aktywne Wpisy
komciopomcio +427
żegnaj biedo, piękna kusicielko... I dziękuję @mBank za tę wspaniałą ofertę oszczędnościową
#oszczedzanie
#oszczedzanie
źródło: mbank
Pobierz
wujek_zla_rada +471
Jak cwaniak i oszust używa portalu wykop.pl do niszczenia konkurencji a pelikany łykają.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.

Mam pytanko. Chcę nagrywać takie a'la tutoriale na #youtube
Potrzebuję nagrywać to co dzieje się na telefonie/ pulpicie i z tym sobie raczej poradzę (na ios jest to rozwiązanie systemowe)
ale później chciałbym dodać do tego mój głos + zakryć jakieś wrażliwe dane, które nagram w trakcie rejestracji pulpitu.
W jakim programie, najlepiej darmowym najszybciej to ogarnąć? Mam zarówno #macbook jak i PC.
#technologia #aplikacje #blogerzy #filmmaking nie wiem jakie takie taki mogą mi tu pomóc (╯︵╰,)
źródło: comment_1641990603HzxYY1YWqjSAKaRBRl4i1a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu