od dzisiaj zacząłem 'terapie' #minoxidil na zarost bo mam strasznie #!$%@? i rzadki, od soboty zaczynam na włosy bo mi sie przerzedzają nad czołem (dopiero w piątek bede mógł pójśc do fryzjera) wiec w sobote wrzuce zdjecia w dniu 1 włosów. Jak widać mam strasznie #!$%@? zarost i uprzedze komentarze #rozowepaski ze maja gestszy zarost na #!$%@? xD Zdjęcia są przed zgoleniem tego gówna, będę sie starał zarost trzymać na max 0.5mm i dopiero po 3msc stosowania minoxidilu zapuszcze troche wiecej zobaczyc czy jest róznica. Jak coś to używam minoxidil 5% +dermaroller 0.5mm, 1ml dwa razy dziennie. Będę posty wrzucał aktualizujące raz na miesiąc bo chyba częściej nie ma sensu bo nie będzie różnicy, pozostałe zdjecia w komentarzu #przegryw jakby ktoś chcial to tu bedzie kontynuuacja zarostu i włosów od soboty - #naprawawlosowmarka xD
@iMarek22: jeśli pierwsze co robisz po zaczęciu nowej rzeczy to informowanie o tym wykopu, to nie wróżę dużych sukcesów. No ale to moje podejście. Broda hodowana na minoxie to miesiące codziennego wysiłku a na finalny efekt czeka się nawet rok.
@BlackpillRAW: Bez brody 3/10, a z brodą 4/10 . WIdać byłoby to na tinderze. Ten na dole byłby skończony jak mirek the incel. Ten z brodą miałby jakieś matche i może nawet randkę raz na miesiąc lub dwa.
@iMarek22: Też mam ten problem- zarost nie jest moją najlepszą stroną, ale za to włosy mam gęste i prawdopodobnie do pięćdziesiątki nie wyłysieję. Zapuściłem kudły w sumie przypadkiem i znakomitej większości kobiet się to podoba, nie wszystkim dłuższe włosy pasują, ale jak pasują to masz ze dwa, trzy punkty więcej w skali ruchensteina. Co do testosteronu to ja wprawdzie badań jeszcze nie robiłem, ale mam powody by twierdzić, że
@Errad: no ja tak jak pisalem wyzej nie pameitam dokladnie ale w polowie skali mialem, a wlosy nad czolem mi sie przerzedzaja wiec #!$%@? sprawa, jakbym jeszcze mial 170cm to bym mogl sie zaliczyc do totalnej porazki genetycznej xD
@majkel_bialkov: 150zl za 3 buteleczki 60ml 5% czyli na 3msc przy stosowaniu 2x dziennie po 1ml, ja bede stosowal 2x dziennie na wlosy + 1x na brode wiec starczy mi na 2msc czyli 75zl/msc, przy stosowaniu na 1 partie to 50zl/msc, z tego co widzialem to roznie dziala ale okolo 6msc+ do sensownych rezultatow
@iMarek22: dzięki za odpowiedź. Zaobserwowałem tag. Jak zobaczę za ok 6 miesięcy czy nawet rok, że ci się poprawiło to sam zastosuje. Są jakieś efekty uboczne terapii?
#przegryw jakby ktoś chcial to tu bedzie kontynuuacja zarostu i włosów od soboty - #naprawawlosowmarka xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krynicka Może na przykład dlatego, że się im noszenie zarostu po prostu podoba i dobrze się w nim czują?
@BlackpillRAW Wciąż lepiej niż babyface
Komentarz usunięty przez moderatora
Btw na początek nie polecam używać rano, bo bardzo wysusza skórę, szczególnie na początku. Ja używam tylko na noc, a rano krem na twarz.
Nie chodzi mi o krótki zarost tylko poskręcany jak u owcy
Komentarz usunięty przez autora
Też mam ten problem- zarost nie jest moją najlepszą stroną, ale za to włosy mam gęste i prawdopodobnie do pięćdziesiątki nie wyłysieję. Zapuściłem kudły w sumie przypadkiem i znakomitej większości kobiet się to podoba, nie wszystkim dłuższe włosy pasują, ale jak pasują to masz ze dwa, trzy punkty więcej w skali ruchensteina.
Co do testosteronu to ja wprawdzie badań jeszcze nie robiłem, ale mam powody by twierdzić, że