Mrugical nie imponujesz nikomu tymi earrape no może madkom bo mają potok s pisty na czacie i wierny kundel c0d3r też się bawi przednio z tego co widziałem, normalni chcą abyś przyszedł na meline otworzył ''kluczem do urzędniczej'' drzwi dla wszystkich i wyrwał od pierwszego kolesia z JDM na sercu w pysk tak aby filmik krążył po tagu do usranej śmierci. Strasznie proste do wykonania. #danielmagical
mokry sen wychodkow zobaczyc jak grubas/mrugala dostaje w czape
@johnson11: Nie ukrywam mam niedosyt :CC A i napisz na szybko tutaj jaki masz nick na madko czacie i pryskaj dawać tipy dla bidula aby podkręcał śpiącą królewnę
@johnson11: Pojadę jak mi sie zachce, a Ty czym puche i pilnuj grażyn aby elegancko spamowały serduszka i wyjscie soni przed pierwsza w nocy na spacer.
@PeriodFromVaginax9: ale wiesz ze on nawet nie czyta twoich wysyfów a nawet jesli by je ktos jemu podeslal to zleje cie i kazdego typa twego pokroju? ( ͡°͜ʖ͡°)
Strasznie proste do wykonania.
#danielmagical
@johnson11: Nie ukrywam mam niedosyt :CC
A i napisz na szybko tutaj jaki masz nick na madko czacie i pryskaj dawać tipy dla bidula aby podkręcał śpiącą królewnę
@johnson11: To masz miano będąc modem u tuczniora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1641770255Ffcfml1w0N4TvLuXaISwHs.jpg
Pobierz@johnson11: ( ͡° ͜ʖ ͡°) no to jedziemy drugą rundę.
@PeriodFromVaginax9:
@johnson11: Pojadę jak mi sie zachce, a Ty czym puche i pilnuj grażyn aby elegancko spamowały serduszka i wyjscie soni przed pierwsza w nocy na spacer.
@Killer213: Dokładnie, rodzynek ze starych lat podobnie jak ten infomatis kiedyś.
@notakk: XD zlać to on może się jedynie w portki na myśl o posiadaniu samochodu jak ma Rafon ( ͡° ͜ʖ ͡°)