Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 155
@bardzoprosz3: dokładnie xD z boku widać wyspę z któreś wyjeżdżałem, także to jest ta droga w obszarze zabudowanym xD

@staryalkus: () wiadomo, bandyta drogowy, nie widziałem tych dzieci wybiegających z podwórek na ulicę
  • Odpowiedz
  • 1
@Nekyoo: Uuuu tam na pewno było pczedczkole!!!! Albo mogłeś napisać do wójta dupobsrypopachów żeby rozpatrzyli zmianę przepisów!!11
  • Odpowiedz
  • 7
@Nekyoo: Ale #!$%@?.. przecież te plujące jadem nieudaczniki bez prawka jebiące z buta na busa nawet nie brały takiej możliwości pod uwagę. Szkoda słów. To właśnie w takich miejscach będą nabijać kasę..
  • Odpowiedz
@Nekyoo: No i bardzo dobrze. O idiotyzmie oznakowania niektórych miejsc nie dyskutuje, zawsze masz możliwość napisania do gminy czy odpowiedniego właściciela drogi o zmianę oznakowania. Ale nie zwalnia cię z jego przestrzegania.

Będzie jak w Holandii, pokrzyczeli pojęczeli na zmniejszenie limitu prędkości na autostradach a później się okazało ze ruch się upłynnił, wypadków mniej, zanieczyszczenie powietrza spadło. I nikogo nie interesuje w debacie ze zaoszczędzisz 24.5 sekundy na szybszej jeździe
  • Odpowiedz
  • 4
@Nekyoo: a gdyby tam było przedszkole?
Uwielbiam mandaty
Wszystkie jakie mam (a mam ich 3 przez 15 lat jazdy) to za prędkość na dwupasmowej drodze ekspresowej. Zazwyczaj jechałem koło 150 :/
  • Odpowiedz
  • 3
@krzych0: podobnie się w Holandii przyzuwczają do pokazywania certyfikatu, żeby kupić bułkę albo do zakazu wychodzenia z domu bez ważnego szczepienia. Pokrzyczą, pojęczą i nikogo za parę lat nie będą obchodzić takie głupoty jak prawa obywatelskie.
  • Odpowiedz