Wpis z mikrobloga

Wiadomo, że obszar badawczy nic nie powie o centrali, bo jakby powiedział coś pochlebnego, to zaraz wyświetlenia i kasa spadną, do tego zacznie się bojkot kanału. Z drugiej strony jak powie prawdę o centrali, to naraża się na utrate kanału. Typ pewnie założył kanał licząc na kilkaset wyświetleń, ale wyświetleń jest masa i również pełno kasy. Jak zobaczył tempo rozwijania się kanału, to zapewne postanowił nie wspominać o centrali. Szkoda by było stracić kilka k zł miesięcznie za pare godzin montażu filmów, tylko przez parę słów o centrali. Obszar badawczy prezentuje pogląd, że to są 2 kryptydy, lateksowi by coś takiego nie przeszło przez gardło. Na czacie lajta lateksów wszelkie obrażanie kryptyd zakazane. Panuje takie eko krecikowskie family friendly "hejtujesz czy pomagasz?"
#kononowicz #patostreamy
  • 10
  • Odpowiedz
@PoteznyTomaszek: mi się gość na maksa kojarzy z tym szefem sztabu. Najpierw coś tam niby z sensem, potem nagle to głupie gotowanie. Nie powiem że to nie było śmieszne na początku ale bez przesady. Szef sztabu tak samo się zachowywał po czasie narzucając swoje polityczne ja. Ten modulowany głos też gdzieś tam z tyłu głowy zapala czerwoną lampkę i kilka znaków zapytania
  • Odpowiedz
@PoteznyTomaszek: no w sumie nie porusza tematu zboczeńca, ani nie robi reklamy ani nie organizuje krucjat. Skupia się przede wszystkim na życiu tych protagonistów uniwersum. Czyli dokładnie na tym co nas wszystkich tu ściągnęło. Nie negował bym, bo całkiem ciekawe materiały. Gdyby to był kanał prosiaka byłby skomercjalizowany i reklamował by inne gówno kanaliki, z resztą jakie prosiak ma poczucie humoru każdy wie, i w przeciwieństwie do kanałów prosiaka to się
  • Odpowiedz
@Mleczny_obraz_z_wilkowa: póki chłop jest neutralny i nie sieje lateksowej propagandy to nie ma co się go czepiać. Wielu twórców przemilcza niektóre tematy, bo wiadomo monetyzacja. Jest to w miare sensowny kanał komentatorski, jednak robienie filmów z każdą potrawa jest według mnie bez sensu, rozumiem bigos z myndyrynkami, kabap w kapuśniaku, burger w oleju i precelkowa. Reszta dań poza tymi klasykami jest wuja warta. Poza tym przygotowanie tych dań mija się z
  • Odpowiedz