Aktywne Wpisy
piotrow +172
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
deziom +61
Dzisiaj w Warszawie marsz WOJOWNIKÓW MARYI (XD). To jest przerażające ile tego typu szurstwa w ciągu ostatnich lat pojawiło się w Polsce.
Ciekawe czy to przypadek xD
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #urojeniaprawakoidalne #4konserwy #konfederacja #bekazpisu #bekazkonfederacji #mwrsz
Ciekawe czy to przypadek xD
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #urojeniaprawakoidalne #4konserwy #konfederacja #bekazpisu #bekazkonfederacji #mwrsz
Komentarz usunięty przez autora
Zaraz trejderzy się wycofają i wszystko się wyjaśni.
Jak szortowałem i odbiło to zamieniłem w longa.
Celuje w okolice 90-92.
Avax szortuje i potem dołoże lune.
To taka zabawa.
Na prawdziwego longa czekam jak Ada się ubije.
Jak wybije dalej to się poddaje. Nie gram dalej.
Szorta wrzuce przy 85