Wpis z mikrobloga

@Pyrakus: Znaczy nie jestem pewny jakie masz wszystkie karty ale nie masz żadnego obszarowego czyszczenia albo po prostu nie dostałeś do ręki. Trochę ciężko na szamana jeśli nie jesteś w stanie wyczyścić totemów.
@GoodGame: Nie mam nic obszarowego i fakt kontra rush taki jak mój jeszcze nie grałem. Ale ogólnie z czyszczeniem przeciwnika nie jest tak źle jak myślałem. Nawet jak mi wyczyści cały stół (i jest to 6-7 tura) to jestem w stanie bardzo szybko go odbudować.

Jak na razie jedyna przegrana walka to priest który doprowadził mnie do końca talii ;)
@Pyrakus: No tak jeśli się talia kończy na kapłana to raczej słabo to wygląda. No jak tam wolisz ja bym trzymał przynajmniej jedną kartę zabijającą swoją i zadającą obszarowe obrażenia lub to co zadaje wszystkim 3 obrażeń. Sam uważam, że mam jeszcze bardzo słabą talię i wiele kart z chęcią bym dorzucił ale nie mam ani szczęścia do nich w pakietach ani pyłu.
@Pyrakus: No ja mam nadzieję, że wymyślą jakieś inne sposoby wydawania złota. Chociażby jakieś turnieje z wpisowym za dużo złota lub pieniądze realne z nagrodami mogłoby być bardzo zabawnie. Myślę, że 1000 lub 1500 złota to dobra cena. Niestety dość słabo idzie mi na arenach i miałem kilka razy 7 i 8 wygranych ale sami zapowiedzieli, że będą nowe klucze za 10, 11 i 12 wygranych. Ciekaw jestem nagrody za 12