Aktywne Wpisy
dupox +58
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Wymagania nienegocjowalne:
- ekran 15.6" dotykowy
Jeszcze pół roku temu były Lenovo Yoga i brałbym w ciemno, ale niestety już ich nie ma w sprzedaży.
Na placu boju pozostał jedynie HP Envy x360. Ktoś może ma i chciałby się podzielić wrażeniami?
Najtańszy model z matrycą 400 nitów:
https://www.x-kom.pl/p/698859-notebook-laptop-156-hp-envy-15-x360-i5-1135g7-16gb-1tb-win11-mx450-silver.html
#laptopy #pcmasterrace #komputery #hp #dy
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: Dlaczego uważasz, że jedynie Envy x360 pozostał? Z HP x360 masz jeszcze serię Pavilion, Spectre, Zbook, EliteBook, ProBook. Wszystko zależy jaką kwotę chcesz wydać.
Mam tę opcję w Lenovo Yoga i jest super (ładowanie do 60% i duży margines na ponowne doładowanie). Yogę bym brał w ciemno, ale
My mamy na tę baterię #!$%@?, laptop użytkowany jest tak aby jak najdłużej na niej wytrzymał, czyli ładujemy do fulla. Mamy go bodajże od ponad dwóch lat i nie zauważyłem aby bateria gorzej trzymała, różowa też nic takiego nie zauważyła, a jeżeli nawet coś ma się zmienić po 4-5 latach w żywotności baterii
Ok,