Aktywne Wpisy
mirko_anonim +82
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i siłą rzeczy relacja jest inna niż bez niego. Dla mnie to wyczekane dziecko i wymarzone. Długo się starałam. Natomiast nie mam świra bezwzględnego na jego punkcie. Fajnie byłoby poznać i pogadać z facetem który ma poczucie humoru, dystans, który nie jest maminsynkiem. Jest niezależny, inteligentny, zarabia na siebie. I chce żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się dobrze. Tak jak ja chce żeby facet czuł się dobrze w moim towarzystwie. I na dzień dobry nie spłycać relacji do se#!u. Nie mam nic przeciwko ale nie chcę żeby relacja opierała się głównie na tym. A teraz czekam na pojazd w komentarzach że mam za duże wymagania lub madka z dzieckiem sobie wymyśliła zamiast brać pierwszego lepszego który się zdecyduje na taką jak ja. I fizycznie wyglądam bardzo dobrze - szczupła, z natury brunetka (teraz końce farbowane na blond), nie za wysoka - przeciętny wzrost. Moja największa wada? Gadulstwo.
────────
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i siłą rzeczy relacja jest inna niż bez niego. Dla mnie to wyczekane dziecko i wymarzone. Długo się starałam. Natomiast nie mam świra bezwzględnego na jego punkcie. Fajnie byłoby poznać i pogadać z facetem który ma poczucie humoru, dystans, który nie jest maminsynkiem. Jest niezależny, inteligentny, zarabia na siebie. I chce żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się dobrze. Tak jak ja chce żeby facet czuł się dobrze w moim towarzystwie. I na dzień dobry nie spłycać relacji do se#!u. Nie mam nic przeciwko ale nie chcę żeby relacja opierała się głównie na tym. A teraz czekam na pojazd w komentarzach że mam za duże wymagania lub madka z dzieckiem sobie wymyśliła zamiast brać pierwszego lepszego który się zdecyduje na taką jak ja. I fizycznie wyglądam bardzo dobrze - szczupła, z natury brunetka (teraz końce farbowane na blond), nie za wysoka - przeciętny wzrost. Moja największa wada? Gadulstwo.
────────
Jade +169
26 lipca zamawiam przedpremierowo oledowego switcha na xkom (nieświadom reputacji). Bez zaskoczenia, nie dostaje urządzenia w dniu premiery i jestem 400-500 w kolejce. Aha. Czekam miesiąc, kolejka się przesuwa, aż nagle dostaje telefon, że albo anuluje i dostane 200 pln bonu ALBO poczekam i dostane 3 gry. Woah, no dobra, jak do świąt zdążą to nawet zmienię 1 gwiazdkę na 4, po jednej za każdą grę. Pod koniec listopada jestem w pierwszej 30 i mam info, że leci dostawa 100 sztuk więc zara bedzie switch na kwadracie. Mija listopad i #!$%@?, nie ma switcha, nie ma info co się stało z dostawą. Nagle znalazła się dostawa, będzie 2 grudnia. 2 grudnia okazuje się że będzie 3 grudnia. 3 grudnia dalej nic, info że może w styczniu. #!$%@?łem się i akurat na Media Markt pojawił się oled za tyle samo co w dniu premiery. Kupiłem i dostałem następnego dnia XD Myślę sobie, że w sumie switcha z xkomu i tak sprzedam, a gierki zostaną. Nagle dzisiaj dostaje maila, że xkom wysyła mi switcha i te dodatki co obiecał. :| ok, niech będzie, szkoda że nie powiedzieli mi wcześniej. Dostaję zamówienie tego samego dnia a tam:
-switch
-zeszyty
-plakaty
-breloczki
-magnezy
-naklejki
-opakowanie na gre, bez gry
-PIERODLONY KATALOG LEGO xdddd
i 0 gier. Jakbym anulował to bym za te 200 pln kupił sb gre, a tak to czekałem pod pretekstem gier a dostałem śmieci XD
Nawet nie jestem zły, właściwie to jestem zdumiony, że tak łatwo dałem się wyr00chać. A śmieję się ze starych bab, że oddają oszczędności oszustom.
#xkom #switch #nintendoswitch #nintendo
Swojego Switcha Oled zamówiłem w preorderze koło września w Media Markt. No i czekał na mnie na premierę w sklepie bez żadnych problemów.
dostałeś te dodatki które obiecał czy coś innego?
jeśli obiecał breloczki i naklejki no to mogłeś zawczasu zrezygnować
jeśli obiecał 3 gierki czy co tam, a dostałeś coś innego to pewnie się pomylili?
nie wiem majster, odniosłem się do zawartości/dodatków
tylko ty wiesz/masz korespondencje, ja tylko pytam bo nie rozumiem i poddaje w wątpliwość
@hplaserjet4250:
nie pomyślałeś aby zgłosić, że dostałeś nie ten towar który miał przyjść?
tak mało interesuje, że robisz wpis w którym udowadniasz, że nie ogarniasz tak prostej rzeczy...
@RylSilesia: odblokuj priv i napisz do mnie
@hplaserjet4250:
widzę właśnie, że totalnie nie wiesz o co ci chodzi xD
Nauczka jest prosta, nie kupuje w xkom nawet jak bym miał zapłacić mniej