@porterhouse: jaki z ciebie r0bak xD Panisko koder na poziomie kopacza rowów. Na studiach z takich jak ty to się kręciło opór bekę. Tyle kompleksów się z ciebie wylało, że nie wiem czy nie powinno mi być przykro z tego powodu, zamiast się śmiać.
@zwk-: tak długo jak pracuje za biurkiem tak długo kręć sobie bekę, #!$%@? mam w to co myśli o mnie jakoś wylopek. W szkole średniej sobie obiecakemy, że nie będę żył jak robak i mi to wychodzi
@porterhouse: typie, ale ty się chwalisz pracą biurową z home office? XD Kiedy pół polski siedzi na HO xD Ty się #!$%@? to mireczka za jego styl życia, a nawet nic ci nie zrobił. I 4K w WWA to się w korpo cieszą, że złapali frajera za taką kasę. Poćwicz przy okazji pisanie po polsku, bo w nowej pracy przypał będzie, jak e-mail będziesz musiał wysłać.
@porterhouse: pisanie komuś że jest "biedakiem mentalnym" nie świadczy dobrze o twoim 'bogactwie mentalnym' tylko o ograniczonych horyzontach. Jeśli doświadczenia życiowe z czasem tego nie zmienią, nie życzę ci rodziny ani bliskich. Bądź toksyczny sam dla siebie.
Cóż takiego spotkało cie w szkole średniej, że jeszcze z niej nie wyrosłeś?
Ale z ciebie nadęty bufon. Nawet nie potrafisz szerzej spojrzeć na świat. Ty wyznajesz filozofię życia i wartości X to każdy inne tez musi myśleć tak samo. A każdy jest inny tylko trzeba patrzeć dalej niż na czubek własnego nosa. Nie każdy ma predyspozycje, żeby siedzieć 8 godzin w biurze. Ponad to jest duża różnica między prostym życiem a byciem prostakiem. Wielki pan 4k w korporacji jest taki wyjątkowy takich jak
Panisko koder na poziomie kopacza rowów. Na studiach z takich jak ty to się kręciło opór bekę. Tyle kompleksów się z ciebie wylało, że nie wiem czy nie powinno mi być przykro z tego powodu, zamiast się śmiać.
Kiedy pół polski siedzi na HO xD
Ty się #!$%@? to mireczka za jego styl życia, a nawet nic ci nie zrobił. I 4K w WWA to się w korpo cieszą, że złapali frajera za taką kasę.
Poćwicz przy okazji pisanie po polsku, bo w nowej pracy przypał będzie, jak e-mail będziesz musiał wysłać.
coś tu nie gra
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli doświadczenia życiowe z czasem tego nie zmienią, nie życzę ci rodziny ani bliskich. Bądź toksyczny sam dla siebie.
Cóż takiego spotkało cie w szkole średniej, że jeszcze z niej nie wyrosłeś?
Ale z ciebie nadęty bufon. Nawet nie potrafisz szerzej spojrzeć na świat. Ty wyznajesz filozofię życia i wartości X to każdy inne tez musi myśleć tak samo. A każdy jest inny tylko trzeba patrzeć dalej niż na czubek własnego nosa. Nie każdy ma predyspozycje, żeby siedzieć 8 godzin w biurze. Ponad to jest duża różnica między prostym życiem a byciem prostakiem.
Wielki pan 4k w korporacji jest taki wyjątkowy takich jak