Aktywne Wpisy
TormentedSoul +12
Oczywiście gdy święta Ukraina (ponownie) wysadza w powietrze cywila w miejscu publicznym raniąc osoby postronne to jest OK i to wcale nie jest terroryzm bo święta Ukraina może robić absolutnie co chce i nie musi przestrzegać jakichkolwiek zasad.
Zbrodnie wojenne na froncie i terroryzm, to chleb powszedni świętej Ukrainy.
#ukraina #wojna #rosja
Zbrodnie wojenne na froncie i terroryzm, to chleb powszedni świętej Ukrainy.
#ukraina #wojna #rosja
atack12 +71
Dzisiaj pobije rekord na dostawy. Propozycje możecie pisać i będę losowo wybierał. Do końca dnia będę wysyłał. Nie ma limitu pln (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #danielmagical #patostreamy
Jak coś śmierdzieć to nagle PiS chce ponadpartyjnych porozumień. I wspólnym przyjmowaniu z opozycja ustaw. I nagle chcą szukać większości z opozycja xD. Co za cyrk.
@Haqim No ja to wiem. Ale niech #!$%@?. Opozycja powinna uważać z narracja, żeby nie wyszło że opozycja popiera PiS.
@PatologiiZew Nie wiem czy jeśli ustawa będzie najlepiej się nie wstrzymać od głosu.
@PatologiiZew Wstrzymanie się od głosu to nie wycofanie. Jak by byli przecież to by było wycofanie.
Jak opozycja poprze PiS to znów pomorze pisowi zażegnać wewnętrzny konflikt w PiS. A to jest strategicznie błędne. Tak jak było ostatnio.
@PatologiiZew Oczywiście. Dlatego trzeba patrzeć na długofalowy cel jakim jest odsunięcie PiS od władzy. To jest ultymatywny cel w perspektywie lat. - bo za dwa lata przy wyborach tylko to się będzie liczyć. Jak PiS znów wygra to ja nie wiem co z tą Polska będzie.