Aktywne Wpisy
bronxxx +58
Ukraińskie szlaufy robią sobie co nowsze zdjęcia na ig chłopy po 30 lat siedzą u nas i tłuką hajs. Z niektórymi byłem nawet na delegacji za oceanem i #!$%@? płaczą, że rodziny nie widzieli od roku. Bohaterowie #!$%@?. Mi te ukry już uszami wychodzą. Jeszcze ludzie wspomną moje słowa. Bo przestają liczyć statystyki narodowościowe. A przestępczość i HIV idą że wschodu. Panoszą się te ukry jak by byli u siebie. Zero wdzięczności
AdvisoryLyrics +903
Na domiar złego: na skrzyżowaniu Władysława IV, Kwiatkowskiego, Akademicka jest stłuczka i działania policji oraz lawety...
#koszalin
A korki tak, są. Zajebiste są. Smog i inne zanieczyszczenia czuć spacerując między 14 a 16:30.
Ale każdy mnie minusuje, przecież na Pomorzu najczystsze powietrze :))))
Aktualnie mieszkam w stargardzie, do niedawna korków w ogóle nie było, ale teraz zamknięte wszystkie mosty bo remont PKP. Podobna sytuacja w Koszalinie - ładnych kilka lat temu ktoś mądry postanowił przeprowadzić wszystkie tiry itp przez środek miasta (obwodnica śródmiejska :D), a teraz główne trasy pozamykane więc każdy szuka alternatywy, których te małe uliczki nie są w stanie przyjąć
Ale spokojna. Jeszcze 10 lat i będzie się w miarę normalnie jeździć