Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ja pierdykam, jakie korki na mieście są... Jechałem autobusem (12 ze Szczecińskiej pod Kwiatkowskiego), wysiadłem kilka przystanków wcześniej (DPS), już z ok. 25 minutami opóźnieniem względem rozkładu jazdy. Przeszedłem już pod swój przystanek, a tamten autobus... nie dojechał nawet przystanek dalej. :X

Na domiar złego: na skrzyżowaniu Władysława IV, Kwiatkowskiego, Akademicka jest stłuczka i działania policji oraz lawety...

#koszalin
  • 10
@p98: znów u mnie pod chata stłuczka ja #!$%@?.

A korki tak, są. Zajebiste są. Smog i inne zanieczyszczenia czuć spacerując między 14 a 16:30.

Ale każdy mnie minusuje, przecież na Pomorzu najczystsze powietrze :))))
@lumberman: a kiedy? Dwa lata temu, czy trzy jak miasto było tak przejezdne ze w godzinach szczytu przejechanie centrum zajmowało niecałe 10 minut, a rekordowo z jednego końca na drugi łamiąc przepisy byłeś w stanie to zrobić w niecały jeden utwór?
@lumberman: nie zrozumiesz historii tego swetra :D

Aktualnie mieszkam w stargardzie, do niedawna korków w ogóle nie było, ale teraz zamknięte wszystkie mosty bo remont PKP. Podobna sytuacja w Koszalinie - ładnych kilka lat temu ktoś mądry postanowił przeprowadzić wszystkie tiry itp przez środek miasta (obwodnica śródmiejska :D), a teraz główne trasy pozamykane więc każdy szuka alternatywy, których te małe uliczki nie są w stanie przyjąć