Wpis z mikrobloga

#fut

Jezu to jak ta gra na Xbox mi chodzi to jest jakiś #!$%@? nieśmieszny żart. Internet światłowód. 1Gb/s i #!$%@? kolesie nie potrafiący grać #!$%@?ą mnie samą lewą gałą bo jestem wieczny opóźniony.
Dramat

Na PC gra chodzi mi jakieś 30% lepiej (czyli nadal gówno ale trochę mniej śmierdzi)
  • 10
@Asymilat: Odpal sobie zwykle sezony online to zobaczysz jak tam płynnie wszystko śmiga, tylko FUT jest taki #!$%@?, ale to już od zawsze chyba tak :P
@Psychol7: no chyba nie. Opoznienia w trybie fut to norma. Wlaczajac sezony nie masz takich opoznien itd i tam w spokoju gram w 1 lidze. Ale wykopek napisal bo jest specem xdd
@bysiiu: w takim razie nie widzę żadnego problemu. Skoro opóźnienia to norma i nie zależą od internetu to dotyczą wszystkich. Nie ma żadnych handicapów. Nie wiem o co płacz w temacie skoro według Ciebie każdy ma opóźnienia.
@Psychol7
@bysiiu
Nie no akurat tu się muszę zgodzić z przedmówca że pewnie problemem jest mój net. Inaczej. Domyślam się że jest dostawcą netu w Polsce który dostarczy mi net dzięki któremu będę miał bardziej komfortowa rozgrywkę ale nadal problem zaczyna się od infrastruktury samej gry i ich zadbanych serwerów. To absolutnie nie powinny być sprawy którymi musiałbym się martwić.
@bysiiu wiesz co to już zaczyna być trochę bardziej skomplikowana kwestia. Duże znaczenie ma tutaj infrastruktura danego operatora, model routingu etc a to już są sprawy na ktore nie masz wpływu