#drony Szukam ogniwa 18650 Czy jest coś wybitnie godnego polecenia? Zastanawia mnie fakt dlaczego na #banggood ceny za ogniwo potrafią osiągnąć 60zl podczas gdy w Polsce są ogniwa za kilka złotych. Taka sama pojemność i rzekomo także rechargeable
@Max3nium: budżetowo liitokala - mam kilka, nie mam nic do zarzucenia. Idzie naprawdę tanio wyrwać od majfriendów bardziej firmowo to Samsung, Panasonic - w PL około 25 zł
@Max3nium: bierz oryginał Samsung/LG/Panasonic/Sony z Polski (najlepiej nowy, ew. z demontażu/używka, ale upewnij się, że sprzedawca jest legitny) ze względu na drogą wysyłkę oryginalnych baterii z Chin
@jestemjakijestem1212: @SanFable: @n_____S: przyznam że potrzebuje ogniwa do kontrolera - chce go używać na USB do kompa by sprawdzić jak się lata na kompie zanim przystąpię do zakupu drona. Mam kontroler który ładuje się przez USB ale musi mieć 18650. Czy powinienem inwestować w jakaś lepsza? Gdzieś czytalem że powinna mieć zabezpieczenie przed przeciążeniem i zwarciem, a szereg ogniw na allegro nie ma czegoś takiego.
Szukam ogniwa 18650
Czy jest coś wybitnie godnego polecenia?
Zastanawia mnie fakt dlaczego na #banggood ceny za ogniwo potrafią osiągnąć 60zl podczas gdy w Polsce są ogniwa za kilka złotych. Taka sama pojemność i rzekomo także rechargeable
budżetowo liitokala - mam kilka, nie mam nic do zarzucenia. Idzie naprawdę tanio wyrwać od majfriendów
bardziej firmowo to Samsung, Panasonic - w PL około 25 zł
https://www.bto.pl/B2CProdukt.aspx?indeks_katalogowy_artykulu=09333
Nie wiem czy mój pad ma zabezpieczenie więc kupię akumulator z pcm. Nie znam się kompletnie na tym i dopiero zaczynam swoją przygodę, więc sorry za zawracanie głowy.