Aktywne Wpisy
Iskaryota +570
Samorządy miejskie powinny dokręcić śrubę psiarzom w postaci większych podatków, te marne 150 zł rocznie (które płaci pewnie 1/4 posiadaczy) nie są w stanie zniwelować kosztów sprzątania i naprawy zniszczeń jakie wyrządzają te czteronogie, jakby tu nie patrzeć szkodniki w mieście. Ulice obsrane, śmietniki wypełnione workami z gównem, bramy, płoty i znaki drogowe skorodowane od szczochów, a na osiedlach wydaje się, że do mieszkania czy domu psa dają w gratisie z kredytem
zloty_wkret +1183
- Ja to zrobie, zobaczycie.
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
//zaplusuj wpis to zawołam Cię do kolejnego
Orange po raz kolejny rozdaje darmowe GB łącznie aż 150 GB. Kod FLEXOWICZE daje 10 GB, kod JESTESCIE to 40 GB, a kod NAJLEPSI to aż 100 GB!
Aktywować można do 5 listopada, a GB ważne są przez 60 dni.
#orangeflex #orange #orangeflexkodyodlubiekiedy #kodyrabatowe #cebuladeals #promocje
Źródło newsa
PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje 1454 mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na 940 złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, HBO Go, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc.
Zaplusowałeś/aś poprzedni wpis więc wołam :)
Zaplusuj WPIS to zawołam Cie do kolejnego kodu z GB od Orange :)
Kody wrzucam na #orangeflexkodyodlubiekiedy
@rozbijam-auta @Markal71 @shael @NieoznaczonaReklama @Hiter @Artron @inonocny @PaulStone @Igor-Leonow