Aktywne Wpisy
Panitsch +8
Czemu prezydent Zełeński nie jest skłonny do żadnych negocjacji z Rosją? Gdyby nie pomoc napływająca z każdej strony to pewnie 3 dni po rozpoczęciu inwazji w Kijowie wisiałyby rosyjskie flagi. Rosja przynajmniej toczy tę wojnę za swoje pieniądze, a Zełeński co chwila żebrze o coraz to lepszy sprzęt (pewnie nawet próbował zdobyć kontakt do UFO które ostatnimi czasy nawiedziło USA, żeby podesłali trochę laserowych dzid). Ta wojna dla niego była jak wybawienie,
Dafiq +66
Piątek wieczór, czas gdy tysiące rówieśników spotyka się, jedzą fastfoody, piją alkohol i nie tylko. TWORZĄ PIĘKNE WSPOMNIENIA NA CAŁE ŻYCIE. Ja w tym czasie siedzę przed komputerem, nie mam z kim pogadać, zresztą nawet jakbym miał to nie wiedziałbym o czym gadać. Wykluczony społecznie, nie umiem rozmawiać z ludźmi. Do tego obojętność starych, czemu nie wychodzę z domu w wieku 15-18 lat i ohydny, przerażający wygląd dołożyły swoje... Ale to
Po co robić żeby sklepy były w różne dni zamykane np. z okazji dnia #!$%@? w dupie żabki w poniedzialek zamknięte, a biedronki w wtorek, lidle środa - to #!$%@? nie zamykajmy wszystko w jeden dzień bo mamy plemienną mentalność uga buga i muszę w ten sam dzień robić to samo co wszyscy bo jest wyjątkowe ułożenie gwiazd na niebie.
Zjadłem końcowo hotdoga na stacji ale co będę jadł na obiad... nie wiem, chyba umrę po prostu
#przegryw #swieta #gownowpis #nienawidzeboxdela
Komentarz usunięty przez autora