Aktywne Wpisy
OscarGoldman +65
lopezox +1
Planuję zakup nowego telefonu. Do tej pory kupowałem zawsze telefony z serii Xiaomi Redmi Note i byłem zadowolony. Obecnie stwierdziłem, że może warto kupić coś z wyższej półki i zastanawiam się nad iPhonem 15, natomiast nie ukrywam, że cena dość spora. W związku z tym pytanie czy iPhone jest naprawdę warty swojej ceny, czy płacimy głównie za logo? Co takiego ma iPhone że jest tak ceniony i uważany za najlepszy? Naprawdę jest
Czy warto kupić iPhone?
- Tak 43.8% (56)
- Nie 56.3% (72)
#przegryw #studbaza
@Misz00: "tyle młodszych"? W sensie 3 lata? Stary, to jest nic przecież.
Z dwuletnim opóźnieniem w wieku 21 poszedłem na studia i to być możę najlepsz decyzja jaka w zyciu podjalem
Nie ma sie czego brac. Lepiej zmarnowac 2 lata niz cale zycie
a zaoczne to i po 50, 60 lat mają
idź normalnie a ważne jest czy kierunek cię interesuję i czy robota po tym będzie
Ale ogólnie dla samych studiów nie ma to znaczenia.
Jak stwierdzisz że nie ma sensu to się najwyżej na zaoczne przeniesiesz gdzie pewnie byłbyś w młodszej części.
Mam 25, prawie 26 jestem na 3 roku. Pytaj co chcesz. Z mordy wyglądam na 20 więc to mnie ratuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest git.
Robiłem po liceum ale zrezygnowałem po 2, bo miałem problemy natury osobistej. Potem dwa lata robiłem w DE. Jednakże to dalej nie było to. I poszedłem w ślady rodzinne z wybranym aktualnie kierunkiem. Podoba mi się.
Znajomych mam od groma. Jestem bardzo kontaktową osobą, więc dogaduje się z każdą grupą wiekową. W moim wieku nie ma. Grunt, że dużo siana odłożyłem z DE