Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 890
@piaskun87: Jest znacznie więcej gówna i hardkorowej patoli niż kiedyś ale na jutubie jeszcze nigdy nie było tylu dobrych kanałów naukowych, wykładów, poradników i ciekawych materiałów co dzisiaj. Ciężej się do czegoś dogrzebać ale możesz znaleźć coś dobrego na każdy temat, który cię interesuje. A mainstreamowe trendy zawsze będą syfem.
  • Odpowiedz
@Trybun_Plebejski:

Jest znacznie więcej gówna i hardkorowej patoli niż kiedyś ale na jutubie jeszcze nigdy nie było tylu dobrych kanałów naukowych, wykładów, poradników i ciekawych materiałów co dzisiaj. Ciężej się do czegoś dogrzebać ale możesz znaleźć coś dobrego na każdy temat, który cię interesuje. A mainstreamowe trendy zawsze będą syfem.

Prawda to, w obecnym YT jest masa przydatnych rzeczy, od pierdół typu jak zmienić żarówkę w danym aucie, po wykłady
  • Odpowiedz
@Nekyoo: Wiesz, wszystko zależy od Twoich zainteresowań. Usuń stare subskrypcje. Wywal tez pare razy to co Ci proponuje YT. Ja to od jakiegoś czasu porzuciłem fejsy, interie itd. Nie interesuje się zbytnio polityka, życiem w Polsce itd. Tak żeby się nie wkurzać i nie zatruwać sobie umysłu. Nie uwierzysz jaka to ulga nie słuchać tych wszystkich toksycznych debili. Jako iż jestem działkowcem ROD to sobie oglądam od jakiś 2 miesięcy
  • Odpowiedz
  • 7
Poziom tego co widzisz na YouTube jest adekwatny do tego co TY oglądasz. Jak to się magicznie dzieje, że u mnie takiego gówna nie ma?
  • Odpowiedz
@piaskun87: asdfmovie wychodzi do dzis (jakos raz na rok), crazy frog to lata grubo przed 2012, gangnam style bylo kompletnym gownem... Bronic trendow w yt nie bede, bo ich zwyczajnie nie znam, ale taki cherrypicking "kiedys to yt bylo lepsze, tera samo guwno jest" jest takim samym stetryczeniem, jak "za komuny to bylo jednak lepiej bo praca byla" u naszych rodzicow/dziadkow.
  • Odpowiedz