Wpis z mikrobloga

co jak co ale olo skonfrontował się z psem aronem a 4oczy padły mocne słowa ale wjaśnione co i jak. A łysy smiecioprzetrząsacz boi się wystawić nosa z domu mamusi XD jak by mu sęków olo nabił to już sprawa była by prosta dla ekoludka. I jestem pewny że olo nie zrobił by trzepania łypy dla jego ale pokazał by roztrzęsionego z łamiącym się głosem wielbiciela małolat. który na 99% nie był by w stanie powiedzieć mu w oczy tego co do słuchawki . Ale najlepsze jest to że typ w tym wieku angażuje się w internetowe wojenki. Fakt to kawał irytującej ..rwy i na jego kanale byłem raz może dwa odkąd nagrywwa bo jego kontent nie przedstawia żadnej wartości nawet patostrimingowej jest nudny jak jego życie.Bo analizując nigdy raczej kobiety nie miał, na eventach to raczej robi jako element infrastruktury nie tak jak inni dobrze się bawiąc z PRZYJACIUŁMI których też próżno szukać. Jak już gdzieś jedzie to lata po stoiskach i pyta się co tu można dostać (oczywiście za free) I trochę mi go żal szczerze choć wiem że to nie jego wina bo to dom w którym się wychował zrobił największą robotę.
#kononowicz #patostreamy
  • 14
@yogmean "na jego kanale byłem raz może dwa bo jego kontent nie przedstawia żadnej wartości" jak by wejść do Ola na kanał i zobaczyć dwa losowe filmy np piosenki śpiewane przez opłaconą kobietę z głosem tak ujowym że nawet się pod tym nie podpisuje to mogło by być podobnie.

Co do Arona to faktycznie Olo git się super zachował, umówili się że niema nagrywania i Aron słowa dotrzymał a Olo od razu
@Piffpoff91: Czy aron mowil to nie pamietam ale na pierwszym mozliwej premierze live na lateksowym czlowieku pisal wprost, ze ma nagrane wszystko razem z twarzą olgierdano, ktora wtedy jeszcze nie byla znana. Takze oni wszyscy na jednym #!$%@? by chcieli do raju dojechac jak to mawial wiesiek magazynier.
@Piffpoff91: W sumie nie wiem czy dal slowo. Pamietam tylko, ze powtarzal aronowi ze 3 razy, ze nie nagrywa a obaj to robili jak ubeki tylko, ze jeden puszczal to na zywo a drugi nagrywal i puszczal do bielska. ( ͡° ͜ʖ ͡°)