Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz kupiłem sprzęt agd w Lidlu (grill elektryczny firmy Silvercrest). Od zawsze podejrzewałem, że takie sprzęty to gówno, ale nie, że aż takie. Pierwszy grill #!$%@?ł się tego samego dnia co kupiłem więc poszedłem wymienić i wziąłem nowy, który #!$%@?ł się po dwóch dniach używania xD

#lidl #silvercrest #agd #zalesie
nieocenzurowany88 - Pierwszy raz kupiłem sprzęt agd w Lidlu (grill elektryczny firmy ...

źródło: comment_1633293823t7lbhnsdMThVChZgkILkm4.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nieocenzurowany88: no z tymi Lidlowymi sprzętami to loteria. Silvercrest i Parkside robi dla Lidla chyba nawet ta sama firma.

Cześć rzeczy jest super, do tego stopnia, że ludzie to wykupują od razu, żeby potem sprzedać drożej na Allegro. Cześć rzeczy się do niczego nie nadaje¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
firmy Silvercrest

@nieocenzurowany88:
Nie ma takiej firmy jak Silvercrest. To jest marka własna Lidla - producenci są z całego UE (tytularni, bo wszystko jest de facto chińskie). Ten sam model produktu z różnych sezonów może mieć różnych producentów, inne modele mogą mieć różnych producentów, część partii danego produktu/modelu może mieć różnych producentów.
Jak z lidla to wiadomo, że Silvercrest. Lidl nie prowadzi sprzedaży AGD innych marek niż własna.

• Odpowiedz