Aktywne Wpisy
Salido +1066
Minął 1. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
xena_x +4
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sto lat temu do chaty mogło ci wpaść 10mezczyzn, zgwałcić twoją matkę, siostrę, przy mniejszym szczęściu również ciebie i ojca. I nikt się nie przejmował, że widać benis.
Chyba nie wiesz jakie orgie organizowano tysiące lat temu, na setki osób. Zobacz jakie imprezy organizowali celebryci w zeszłym stuleciu i prawdopodobnie również w tym (słynna wyspa)
Nawet zaryzykowałbym stwierdzeniem, że to pokolenie jest najbardziej wstydliwe
@Pierorzek: no ale też o to mi chodzi. To że kiedyś byly orgie, gwałty grupowe, rytualne gwałcenie dzieci, czy zrzucanie ze skały to prawda. Ale czy to oznacza że dziś powinno to być uznane za normalne? Wiadomo że pisząc "nigdy" miałem na myśli tę bardziej humanitarną epokę życia ludzkości.
Ponad to uderza sam fakt że właśnie w cyfrowej erze światłowodów, i powszechno dostępu
I moim zdaniem seks w różnych konfiguracjach jest o wiele bardziej normalny niż nieuprawianie go. Dzięki niemu ludzie są szczęśliwi, bardziej rozluźnieni, mają trochę ruchu, spalają kalorie, nie ma w tym nic złego.
Skoro każdy jest zadowolony to co w tym nienormalnego.
@bodzi_dzwunik: co z tego skoro każdy i tak może je pobrać zanim znikną, a potem wrzucić gdzie indziej xD
@ruskizydek: Hmm... Jeśli masz kutangę jak włoski ogier Rocco, to tylko możesz zyskać na popularności.
@Plp_ czyli masz na myśli, że w ciągu ostatnich 10 lat się tak nie działo, bo wcześniej gówno można było nagrać telefonem xD 15 lat temu ci którzy mieli aparat w telefonie, to mogli co najwyżej
@srogie_ciasteczko: To było jakieś 6 lat temu. Tak przynajmniej wynika z tego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/36217593/lt-wal-konia-lt-na-wlasnej-osiemnastce-lt-przy-zna/
@LuxEtClamabunt: Z wątku wyżej: /a/0Pxl5K6 na znanej stronie z obrazkami. Ale tylko 2 inne zdjęcia + zdjęcie opa bez cenzury.
Dla mnie takie podejście dziewczyny to duzy plus, lubię kobiety które widzą świat tak jak ja, bez tych nakładek pseudomoralnych "różowy tylko dla pedałów" "makijaż u mężczyzny dla pedałów" "seks i nagość to coś złego" i to wszystko wynikające z chlopskiego rozumu, bez uzasadnienia, bez logiki, tak się przyjęło, tak bo tak, nie bo nie, bo wszyscy
@CocoJamboolin: Nie wiem, może się działy, ale różne historie słyszałem od starego czy dziadka, ale nigdy o czymś takim, że ktoś z ich kumpli wyciągnął fujarę i zaczął walić konia przy x ludziach XD
@Plp_: nie no to jest pojedynczy zjeb xD uspokuj się