Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +91
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +160
Dobranoc
Doprawdy zalosne jest, ze Friz zarzuca Wardedzie brak honoru skoro to oni go nie maja #!$%@? wszystko ze stanow i na tym zbudowali cala swoja kariere ale kradziez czyjes wlasnosci intelektualnej to juz jest grube przegiecie i tolerancja na tym sie konczy. Na reklamowaniu scamow rowniez. Chociaz sam z zadnej reklamy nigdy nie skorzystalem to wiem, ze sa ludzie na to podatni i latwo ulegaja manipulacji marketingowej i zdrowie tez ich #!$%@? obchodzi i sa skoncentrowani tylko na wygladzie lub nasladowaniu jak to dzieci mowia "idoli" buahaha..
No coz, pomysl ze skordynowanymi akcjami zajebisty. Jedyny sposob by sie bronic przed tymi #!$%@? reklamami.
Friz doprowadzil Wersow do kompleksow i serii operacji/zabiegow i innych modyfikacji wygladu.
Wersow jest specyficznie inteligentna i to idealne okreslenie jej ale tez jej zlodziejka i niezla oszustka i manipulantka, a rozmowa z pracownikiem tylko to potwierdzila. Laska chce jak najbardziej podobna skradziona sowe bo taka ma na plecach?! iiiihahaha kon by sie usmial. Czy ona jest doszczetnie #!$%@?..? Ja doceniam jej starania co do filmow nie ujmuje jej tego, lubie je ogladac ale jak tylko wracam do tych akcji z logo, zdjeciami, scamami to mi sie rzygac chce jak o tym mysle. Jest to obrzydliwe zachowanie i oceniam ja na bezdennie glupia dziewczyne jeszcze bez wlasnego zdania w stosunku do chlopa. Troche przypomina dmuchana lale i chyba tak tez jest traktowana przez Friza... w Japoni popularne jest nabywanie lalek łudzaco przypominajacych ludzi i Japonczycy trz potrafia sie w nich zakochac czy poslubic, takze rozne dziwne rzeczy sie dzieja na swiecie.
#wardega #friz #wataha
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
12?
@ProfesorNauk Ale co sprawia, że to jest w ogóle interesujące?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Influencerzy łamią prawo i żerują na widowni, (głównie na dzieciach) a wy spłycacie te sprawy do przedszkola xD jeżeli nie przeszkadza wam że bezkarnie jebią wszystkich w dupę, to wy jesteście właśnie na poziomie 12 latka
@MultiKonto6969: Ależ fikoł xD
Naprawdę, to jest to czym się tu wszyscy teraz przejmują? Bo mi to wygląda na wojenkę gówniarzy, nikt nie ma wcale na myśli dobra dzieci, nikogo nie obchodzi łamanie prawa (poszło
@MultiKonto6969: No nie wiem, może dlatego że to wcale nie jest wielka firma i siedzą tam jacyś gówniarze? xD I wszystko opiera się o influencerską popularność wykreowaną właśnie na takich tematach? Gwarantuję Ci, że za 10 lat nikt nie będzie o nich pamiętał. Zapisz tę datę, wróć za 10 lat.
Pokaż Pan ebitę chociaż.
Wolałbym, żeby podjęcie tematy oznaczało wyeliminowanie tego typu debili z życia publicznego, depopularyzację, a nie podbijanie ich popularności.