Wpis z mikrobloga

Mam ciary żenady jak ogladam relacje przecieki.hotelparadise na instagramie. Ta laska co to prowadzi to jakas obrzydliwa pick me girl. Obraza Wiktorie oraz uczestniczki z poprzednich edycji ktore uprawialy seks w programie (oczywiscie o facetach nic nie wspomni bo oni wszystko mogą). Plus do tego te dziwne opłacone fejk konta ktore na fp HP pisza jedne i te same komenatrze. Ciekawe czy to rzeczywiscie sprawka Klauno bo jesli tak to nie wiem jakim trzeba byc dnem moralnym i miec niskie poczucie wlasnej wartosci zeby robic takie rzeczy. Jak jakis uczestnik poprzedniej edycji byl atakowany to reszta kolegow z programu go bronila przed hejterami nawet jesli nie darzyli sie jakas super sympatia. Oczywiscie nie wiem czy ona faktycznie za tym stoi ale nie zdziwilabym sie zwlaszcza ze dziewczyny w tej edycji nie maja zadnych zahamowań xd
#hotelparadise
  • 13
@deyna123: To konto jest straszne, wieczne wyzywanie, newsy z dupy każdy z nas mogłyby sobie coś wymyślić a ona/on/oni? By to wrzucili na insta. Wysrywy maja z dupy po to jest hotel aby były kontrowersje i tak działa tv a to ze ktoś się z kimś prześpi jego sprawa a nie jakieś nagonki
@deyna123: nie mam dowodów żeby poprzeć swoje zdanie ponieważ nie obserwuję Marii na insta (więc wiem tylko tyle o niej co pokażą na live i w odcinkach), to bardziej przeczucie...? Jednak jak na nią patrzę to widzę jakiegoś #!$%@? w jej oczach + niedojrzałość emocjonalną. Jak Kuba sparował się z Wiki to pierwsze co Maria dała do zrozumienia, to że się zemści. Na Pandorze też coś takiego zasugerowała. A ktoś kto