Aktywne Wpisy
abuk123 +60
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
marcin-zielonkaa +105
Głupia sprawa. Wkręciłem się w zbieranie elektrośmieci. Do tego stopnia że znam wszystkie punkty takich odpadów w okolicy, co kilka dni robię po nich kurs i patrzę co jest ciekawego. W niektórych znam ludzi którzy pilnują albo są właścicielami i zostawiają mi co lepsze rzeczy za jakąś opłatę, w innych zbieram to co nie zdążyło być zabrane za płot.
Głównie znoszę do domu telewizory i komputery, naprawiam to i sprzedaję. Próbowałem szukać jakiś grup tematycznych, ale wydaje mi się że w mojej okolicy to co najwyżej z bezdomnymi mogę pogadać o znaleziskach.
Jak myślicie to w miarę normalne hobby czy trochę zwariowałem?
#zlomowisko #elektrosmieci #hobby
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6138cf349693e7000a2f2ca5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: robisz co lubisz, dodatkowo coś na tym zarabiasz, jeszcze możesz na to wyrywać eko-loszki, super sprawa
@plusujemny: W samym poznaniu nie próbowałem niczego szukać, bardziej wioski w okolicach trasy na wągrowiec który zresztą też omijam. Mam wrażenie że najwięcej sprawnego sprzętu wyrzucają ludzie ze wsi i małych miasteczek.
@MadIen: Myślałem że wstyd i dodałem z anonimowych a tu się okazuje że jakieś