Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Dałem ciała jeśli chodzi o ogarnięcie desek na balkonie.
Nie byłem w tym mieszkaniu od 2 lat, a one jedyne co były to olejowane zaraz po tym jak je położyłem.
Pociemniały przez ten czas niesamowicie no i są w stanie takim jak widać na załączonym zdjęciu.
Chciałbym je doprowadzić do porządku tylko nie bardzo wiem jak teraz do tego podejść.
Tak jak widzicie mają one "rowki"po całej długości.
Jak się za to zabrać? Zetrzeć wszystko najpierw papierem ściernym, a potem olejowanć? Czy może lepiej inaczej jakoś zabezpieczyć je przed nadmorskimi warunkami pogodowymi, które w naszym polskim Trójmieście nie są łatwe?
Podpowie ktoś może z #stolarstwo? #drewno #majsterkowanie
Może myjka ciśnieniowa?
@bananowy_testosteron: @RandomowyMirek:
ha! O tym nie pomyślałem!
Wiedziałem, że uzyskam tu pomoc.
Sprawdzę temat z myjką. Dziękuję Panowie.
@inny_89:
Tylko raczej taka lepsiejsza, która pryska płaskim strumieniem, bo te tańsze, które pryskają w kółko są do dupy.
@Vhredny: to sie nazywa nadweglan sodu i 1kg kosztuje 8 zl