Wpis z mikrobloga

@AndrewSzusty: @wuju84: Aj burżuje. Ja wziąłem mąkę, wodę, sól, ugniotłem, usmażyłem na patelni bez oleju i posmarowałem rozmiażdżonymi pomidorami z ostrą papryką i multum pieprzu. Palące gardło ugasiłem ciemnym piwem i jestem po niezłej przekąsce. Przez ten kg mąki nie mam wręcz miejsca na obiad :D
  • Odpowiedz
@JBFC: Ja po prostu uwielbiam dobre oliwy :) najlepsza pizza jest właśnie bez sosów, spróbuj sobie zjeść właśnie z dobrą oliwą ... osobiście kupuję czasami czystą oliwę i sam przyprawiam np czosnkiem, ziołami. Jak to się przegryzie to jest miód malina do pizzy. A jak już mówimy o dobrej oliwie to polecam wszystkie w których składzie (oczywiście extra vergine) nie ma mieszanki oliwek tylko jeden dokładnie określony gatunek.
  • Odpowiedz