Wpis z mikrobloga

TroskliwyŻul: Tak dziwne i frustrackie lekko. To nie są ubrania z uwidaczniającymi sutkami tylko po prostu jest coraz większa moda na nie noszenie stanika. Na zachodzie takie widoki widziałbyś częściej. Kobiety mają do tego prawo czy ci się to podoba czy nie.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
ZakochanyEskimos: Moim zdaniem to normalne że Ciebie to wk*rwia. Widoczne przez materiał bluzki suty to nie jest widok odpowiedni do miejsca publicznego. Jak tak dalej pójdzie to kobiety zaczną wychodzić z tzipami na wierzchu i jeszcze będą miały pretensje o to że ktoś patrzy.

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Widzisz, faceci są terytorialnie, mają taką spuściznę po przodkach - niewiele z tym da się zrobić. Myślę że na pewno nie chodzi o dom, tylko nie mylę się że chodzi o wyjścia do ludzi? Ogólnie, tak, trochę dziwne że Cie to wnerwia. Chciałbyś człowieka zatrzymać dla siebie, to jest normalne gdy kochasz. Myślę że najlepsze co w tej sytuacji możesz zrobić, to pozapoznawac się samodzielnie, bez udziału swojej kobiety
  • Odpowiedz
AnonimowySeba: Ja tam czekam na to, jak baby będą wreszcie łązić nago po mieście i będzie można do nich normalnie podjeść i zapytać "Cześć, podjarał mnie twój widok - strzelimy numerek?"

W końcu, przestaniemy sie wszyscy oszukiwać, że w babie jest coś interesującego niż to na co wszyscy patrzą. :)

Trzeba jeszcze tylko trochę zmienić zasady, nabudować milion domów dziecka, zrobić jakiś podatek od ruchania spermopijów i wio. :)

• Odpowiedz