Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#przegryw #seks #blackpill

Dzień dobry Mirki,
jako że moj poprzedni wpis został usunięty pisze jeszcze raz ale bez detali. W ciągu półtora roku zostawiło mnie 5 kobiet. 4 powiedziały mi to wprost, że przez małego penisa, a w przypadku 5 dziewczyny, z która byłem, powiedziała mi to w rozmowie (gdy już była pijana) jej koleżanka. Powiedziała to w sposób tak samo przykry jak inne kobiety "Paulina mówiła, e masz bardzo małego penisa i seks z tobą nie daje jej przyjemności, jak ty sobie z tym radzisz?"

1. Mirki, któryś z was miał podobny problem? Jak sobie poradzil?
2. Czy ktoś z was robił operacje powiększania? Jakie efekty to daje, trwale? Nie ma problemów z erekcją? Wyciągne +3-4 cm?

Z góry dziękuje za pomoc i uwagę :(

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6103f7092cf3e1000bf57198
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 14
  • Odpowiedz
Ania: bardzo mały to znaczy ile? Może coś się zmieniło w oczekiwaniach koleżanek z młodszego pokolenia, dlatego pytam. Jestem też pewna, że znajdziesz taką kobietę dla której wielkość penisa nie będzie miała takiego znaczenia. Może zainteresujesz się seksem energetycznym, jakieś warsztaty tantryczne czy coś.. Wszystkiego dobrego!

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
OP: @ Smasher69 nie wiem czy jest sens podawać. Poprzednio podałem to zaczęły się śmieszki, że to b8, wg. mnie mój penis nie jest mały ale wg. kobiet - już tak.

@maszy666 no nie wiem Mirku. Odnosze wrażenie, że w sprawach psychicznego spełnienia facetowi wystarczy lodzik a kobieta potrzebuje głębokiej penetracji.

@hohohohoho no tak chyba pozostanie zrobić. Gdybym wybierał wśród patusek, zwaliłbym winę na kobiety, ale ja wchodziłem w związki z naprawdę fajnymi kobietami na
  • Odpowiedz
ElfickaFranca: Czytam te wpisy i az muszę odpisać, bo jest to albo bait, albo facet ma wyjątkowego pecha. Nie bierzcie tego wpisu na poważnie ani jako żadna wyznacznie! Sam mam strzelam z 14 cm i nigdy żadna dziewczyna nie narzekała i normalnie dochodziły i były zadowolone, a doświadczenia seksualnego mam 12 lat. Tak, są dziewczyny które mają większe potrzeby ale wlasnie- są dziewczyny, a nie jest to regułą!

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania nie pytałam ale na oko była to długość mojego kciuka. Miał też jakiś mechanizm zamontowany w środku, tłumaczył, że dzięki temu penis stoi. Wiem że zabieg robił w Tajlandii
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Żeby dostać zlewe z powodu benka od tylu lasek pod rząd to musi to być coś poniżej 13cm i to cienkiego. Znam trzy różowe które zrezygnowały ze związku z powodu małego penisa i we wszystkich trzech przypadkach był to mały obwód którego po prostu nie czuły. Więc dlatego dlugość i obwód mają znaczenie a nie tylko długość i tutaj w gre wchodzi medycyna i pompowanie towaru w penisa.
  • Odpowiedz