Słychać wykopków wycie? Znakomicie! Sławku bardzo dobrze to rozgrywasz. Jedyne co oni mogą zrobić to pisać sobie jakieś wpisy które nikogo nie obchodzą poza nimi samymi xD Pozglaszamy jeszcze wszystkie filmy Olgierdana i będą skomleć jak nero na łańcuchu haha
@William2290: to wasza teoria więc idąc waszą logiką niech Olgierdano płaci licencję jeśli chce nagrywać filmy o menelu a jak nie to wszystko będzie zgłoszone i Smrut będzie musiał pójść do normalnej pracy np na budowę (chociaż nie wiem czy z tak małymi nadgarstkami go przyjmą)
@XxZlodziejxX: nowak znowu na kogos wzlazl sloniowa noga XD tym razem wlazl w biznes tych ktorzy od lat kradna filmy a konon z tego nie ma nic. no to nie dziwne ze wyja, jakby mi kazali placic to tez bym wyl XD
no ja juz wrogiem jestem pomimo ze z nikim nie trzymam, pochwal kosno albo pawelka to juz wscieklizna sie odzywa XD
@XxZlodziejxX: to nie teoria. A twoje podejście do rudego zmieniło się więc pytam czemu. To zasługa zbliżenia (hehehe) z jareczkiem? Bo widzę że ciepłe (hehehe znowu dwuznaczne słowo) gesty wysyła slaweczek do menela i pijaczek korzysta z tych gestów całym garściami
#kononowicz #patostreamy
no ja juz wrogiem jestem pomimo ze z nikim nie trzymam, pochwal kosno albo pawelka to juz wscieklizna sie odzywa XD
ja to dzis nawet jareczku moge napisac ze