Aktywne Wpisy
kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Hej,
Ostatnio spotkałem się ze wzorowym podejściem do obsługi klienta. Wiele się tu naczytałem waszych dramatów związanych ze wsparciem posprzedażowym. Postanowiłem opisać swoją historię, która dotyczy kompletnie odmiennego przypadku:
https://www.wykop.pl/link/6199141/tak-powinna-wygladac-obsluga-klienta/
Proszę, pomóżcie wykopać i dotrzeć z tym do ludzi, którzy być może w tej chwili rozważają zakup klawiatury, myszki, słuchawek i nie wiedzą, co wybrać.
Dzięki!
#pcmasterrace #konsole #komputery #sluchawki #pozytywnahistoria