Aktywne Wpisy
Nie wiem co chce sobie ustawić na tapetę. Ludzie jeszcze je ustawiają czy wszyscy mają domyślną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mortigan +11
Jeśli wiesz kto to jest to najprawdopodobniej miałeś to nagrane na VHS
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
W ciągu 3 lat, odkąd zostałem dumnym dziwkarzem rezygnując z drogi czarodzieja na rzecz drogi Sitha to wyruchałem z ponad 100 kobiet. Mam wiele też ulubionych div do których regularnie chodzę. Po tych 3 latach mogę powiedzieć, że było warto. Czuję się znacznie lepiej, pogodziłem się z tym, że przez brzydotę nie mam szans na związek, z resztą i tak to już był game over jak zacząłem korzystać z tych usług bo lat miałem już 29. Zajebista jest świadomość, że byle normik (nie Chad, nie Oskar) z mordą typu ok musi odstawiać cuda na kiju aby zaruchać, i to zazwyczaj laskę co mu się nie podoba. A ja mam seks na zawołanie, żadnej pajacerki, idiotycznych tańców godowych. I potem ten normik sobie copuję jaki to z niego zdobywca.
Tak więc jak już wiecie, że to koniec, a tak naprawdę to da radę już w wieku 20 lat stwierdzić to zamiast iść drogą czarodzieja to wybierzcie drogę Sitha, lepiej władać mrokiem niż gówno zaklęciami.
#przegryw #blackpill #seks #zwiazki #divyzwykopem #takaprawda
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f42c8d072fc8000a3ae650
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
Laski co się jebią na pierwszych randkach, drugich to zwykłe dziwki i tego zdania nie zmieniam już od 5-6 lat, i tak samo mam z typami co chodzą do burdelu
ZERO TO ZERO
@legion1991 poprawilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Lares93: Nie dla śmiecia genetycznego to, mówię jakie ma opcje i jakie warianty w obencej sytuacji i jaką drogę według mnie powinna obrać każda taka osoba
Ja zacząłem jak miałem 18lvl i nie żałuję niczego ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@AnonimoweMirkoWyznania: dokładnie to, beka dożywotnia z ludzi #!$%@?ących coś o zdobywaniu. Zdobyć to można szczyt górski, medal czy wykształcenie, bo na to masz realny wpływ, a nie tzipe gdzie decyduje po prostu to ile
Wszystko można jeśli ma się na to odpowiednie pieniądze.
Z dziewczynami sprzedającymi dziewictwo zazwyczaj dogadasz się na jednorazowy seks bez gumy (koszt około 5000 EUR w Polsce)
Od 10 tys zł miesięcznie możesz znaleźć tez utrzymankę (prywatna prostytutka z gwarancją wyłączności) która zgodzi się na seks bez gumy
No, ale jak masz siano to możesz wiele tak jak piszesz.