Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
W ciągu 3 lat, odkąd zostałem dumnym dziwkarzem rezygnując z drogi czarodzieja na rzecz drogi Sitha to wyruchałem z ponad 100 kobiet. Mam wiele też ulubionych div do których regularnie chodzę. Po tych 3 latach mogę powiedzieć, że było warto. Czuję się znacznie lepiej, pogodziłem się z tym, że przez brzydotę nie mam szans na związek, z resztą i tak to już był game over jak zacząłem korzystać z tych usług bo lat miałem już 29. Zajebista jest świadomość, że byle normik (nie Chad, nie Oskar) z mordą typu ok musi odstawiać cuda na kiju aby zaruchać, i to zazwyczaj laskę co mu się nie podoba. A ja mam seks na zawołanie, żadnej pajacerki, idiotycznych tańców godowych. I potem ten normik sobie copuję jaki to z niego zdobywca.

Tak więc jak już wiecie, że to koniec, a tak naprawdę to da radę już w wieku 20 lat stwierdzić to zamiast iść drogą czarodzieja to wybierzcie drogę Sitha, lepiej władać mrokiem niż gówno zaklęciami.
#przegryw #blackpill #seks #zwiazki #divyzwykopem #takaprawda

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f42c8d072fc8000a3ae650
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 34
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: CZO TY MIENTOLISZ XD to co przychodzi łatwo to nie ma sensu, jesteśmy zdobywcami, a jak idziesz na łatwiznę no to chłopie..
Laski co się jebią na pierwszych randkach, drugich to zwykłe dziwki i tego zdania nie zmieniam już od 5-6 lat, i tak samo mam z typami co chodzą do burdelu
ZERO TO ZERO

Zajebista jest świadomość, że byle normik (nie Chad, nie Oskar) z mordą typu ok
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Też wybrałem te drogę mając około 22lat teraz mam prawie 30, ludzie będą ci pisać to to źłe, ze seks w gumie to nie seks, że taka laska ci sie cała nie odda itp. Ci wszyscy co tak piszą chyba zyją na innym świecie. Jeżeli nie jestes atrakcyjny to jest sporo większa szansa że nawet jak ci sie uda poznać normalnie laskę to seks z nią bedzie na zasadzie
  • Odpowiedz
@legion1991: Wszystko git tylko jest jeden problem. Seks w gumie jest dużo gorszy niż bez gumy a włożenie penis into vagina bez prezerwatywy to jedno z najlepszych uczuć wg mnie jakie facet doświadcza i tak samo finał w środku bez gumy.
  • Odpowiedz
@legion1991: trzeba zdawać sobie sprawe z ryzyka, takie rzeczy tylko ze stałymi partnerkami do których mamy zaufanie, tabletki itp. Niestety opcja pozwolenia sobie na to na ONS jest zbyt ryzykowna. Jest to duży plus stałego związku.
  • Odpowiedz
Jest to duży plus stałego związku.

@Lares93: Nie dla śmiecia genetycznego to, mówię jakie ma opcje i jakie warianty w obencej sytuacji i jaką drogę według mnie powinna obrać każda taka osoba
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: chłop pisze, że to była dla niego jedyna szansa, a i tak będą go gnoić. A szkoda gadać, jak Ci się podoba i jesteś zadowolony to superancko, głowa do góry. Widzę, że według niektórych wykopków masz zostać wiecznym prawiczkiem i koniec kropka. Leżącego dobić butem...
  • Odpowiedz
@Lares93: a co to za mit że z prostytutką nie można bez gumy?

Wszystko można jeśli ma się na to odpowiednie pieniądze.

Z dziewczynami sprzedającymi dziewictwo zazwyczaj dogadasz się na jednorazowy seks bez gumy (koszt około 5000 EUR w Polsce)

Od 10 tys zł miesięcznie możesz znaleźć tez utrzymankę (prywatna prostytutka z gwarancją wyłączności) która zgodzi się na seks bez gumy
  • Odpowiedz