Do rozebrania La Nuit de L'Homme Bleu Électrique Yves Saint Laurent 2,31pln/ml do odlania 50
La Nuit de L'Homme Bleu Électrique marki Yves Saint Laurent to aromatyczno - przyprawowe perfumy dla mężczyzn. Są to nowe perfumy, La Nuit de L'Homme Bleu Électrique został wydany w 2021 roku. La Nuit de L'Homme Bleu Électrique stworzyli Dominique Ropion i IFF. Nutami głowy są Kardamon, Imbir i Bergamotka; nutami serca są Lawenda i Geranium; nutami bazy są Cedr i Wetyweria.
Myślę że warto spróbować zwłaszcza iż zapach jest wyosko oceniany.
W końcu przyjechała flaszka, wyślę rozliczenia, samą wysyłkę zrobię jutro rano. Strzeliłem na dagdarstek i zapach jest bardzo fajny, myślę że fani (sam specjalnie nie przedpadam) La Nuite będą zadowoleni, bardziej mi się podoba aniżeli protoplasta.
La Nuit de L'Homme Bleu Électrique Yves Saint Laurent 2,31pln/ml do odlania 50
La Nuit de L'Homme Bleu Électrique marki Yves Saint Laurent to aromatyczno - przyprawowe perfumy dla mężczyzn. Są to nowe perfumy, La Nuit de L'Homme Bleu Électrique został wydany w 2021 roku. La Nuit de L'Homme Bleu Électrique stworzyli Dominique Ropion i IFF. Nutami głowy są Kardamon, Imbir i Bergamotka; nutami serca są Lawenda i Geranium; nutami bazy są Cedr i Wetyweria.
Myślę że warto spróbować zwłaszcza iż zapach jest wyosko oceniany.
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-de-L-Homme-Bleu-Electrique-67997.html
https://www.parfumo.net/Perfumes/Yves_Saint_Laurent/la-nuit-de-l-homme-bleu-electrique
Odlewam od 10ml
Szkło 3pln
Paczkomat 13
olx
#perfumy #rozbiorka #rozbiorka71
@ahmed-hiroshi: odrazu sie zapisze na dyszke
@tekon
@Bauerek
@ketjowik
Koniec wolnych ml, odezwę się wieczorem na pw
Flaszka jedzie do mnie, chyba dzisiaj powinna dojechać, Cocopanda wysyła z Niemiec.
W końcu przyjechała flaszka, wyślę rozliczenia, samą wysyłkę zrobię jutro rano.
Strzeliłem na dagdarstek i zapach jest bardzo fajny, myślę że fani (sam specjalnie nie przedpadam) La Nuite
będą zadowoleni, bardziej mi się podoba aniżeli protoplasta.