Wpis z mikrobloga

@KanonJerzy: No ja się już doczekać nie mogę, ale w sumie to kto to widział żeby się szczepić, a już w ogóle to do lekarza chodzić i leki przyjmować. Tylko samoleczenie za radami z internetuf i ziółka zięby, to jest gość a nie jacyś tam naukowcy. No ale dałem się namówić (wyrobiono u mnie emocjonalną potrzebę poprzez propagandę) zanim się dowiedziałem o tych czipach i zmianach w DNA :(
  • Odpowiedz
@dzangyl: no to ładnie wnioski wyciągnąłeś xdd i połączyłeś kropki. I kto tu jest szurem, przewrażliwionym paranoikiem i osrańcem, a do tego szczurem laboratoryjnym. Napisałem Ci o trzeciej dawce, a Ty taka diagnoza od razu xddd pewnie teoria spiskowa, a za pół roku do punktu szczepień
  • Odpowiedz
@KrejZi1337: nie znam francuskiego, nie wytłumaczę ale widzę tam też 5G więc musi być niezłe combo szurskie :D

Co do czipu to jak opracowuje jak ON JUŻ JEST w szczepionkach xD

@KanonJerzy: może być i nawet 4 dawka, jak będą naukowe dowody że to da dodatkową, potrzebną ochronę to każdy powinien się zaszczepić. No chyba że nie wierzy w pandemię i to że wirus jest groźny tylko w jakieś wynurzenia
  • Odpowiedz
@dzangyl: Google tłumacz boli ? Możesz sobię wygooglować że ta firma to nie fake i jest zarejestrowana jako Dostawca usług telekomunikacyjnych w Saint-Jean, Francja. Naprawdę zamiast słuchać się naukowców którzy są zastraszani i opłacani przez rząd, zacznij szukać informacji sam, naprawdę mordo to nie boli, proszę cię wpisz sobię w internet statystyki grypy gov wejdź na rządową storne i wybierz rok 2018 i 2021 i weź te same okresy w oby
  • Odpowiedz
Naprawdę zamiast słuchać się naukowców którzy są zastraszani i opłacani przez rząd, zacznij szukać informacji sam,

@KrejZi1337: dasz dowody, że naukowcy na całym świecie są zastraszani przez wszystkie rządy na świecie?
Ja szukam informacji, tylko ty chcesz mi powiedzieć że to co ja uznaję za prawdę i wartościowe źródła to kłamstwa i manipulacje a to co ty znajdujesz to święta i objawiona prawda xD Szukać trzeba umieć i omijać szerokim łukiem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 50
@KrejZi1337: widziałeś gdzieś dzieciaka powykręcanego od polio? No chyba nie, bo od lat 60 każdy niemowlak jest szczepiony. Natomiast u starszych ludzi często można spotkać kogoś z porażonymu nerwami ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@dzangyl: Jeżeli jakiś lekarz ma inne zdanie na temat pandemii niż propagandowa narracja zostają mu odebrane prawa do wykonywania zawodu, tak chce ci powiedzieć że to co ty uznajesz za prawdę i wartościowe źródła do kłamsta, całe życie nasz kochany rząd nas okrada, zwiększa wiek emerytalny, trują nas glifosatem w jedzeniu, a ty nagle masz im wierzyć bo groźny koronawirus z wuhan atakuje świat.... https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174&t tutaj mówili o kowidzie przed kowidem...
  • Odpowiedz