Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś rozważał zakup #realme, to serdecznie odradzam ich "oficjalny sklep" na allegro. Telefon zamówiony w czwartek do tej pory nie został wysłany, mimo że deklarowali maks 2 dni, a obsługa klienta to jakieś totalne dno i gównażeria. Spółka, która za tym stoi to OPMobile sp. z o.o., Marii Bohuszewiczówny 14, Warszawa.
  • 5
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ostoja: @ostoja: #!$%@? opie wiesz że są to 2 dni robocze? Więc weekendy się nie wliczają. Jeśli zakup był w czwartek po przyjeździe kuriera to opóźnienie w wysyłce jest minimalne(być może zostanie dziś wysłany mogło jeszcze nie być odbiorów). Potrzebujesz coś na już kup lokalnie.
  • Odpowiedz
@archi3: te dwa dni robocze skończyły się w piątek wieczorem / w poniedziałek rano, bo zamówienie złożyłem w czwartek rano. Nie, nie potrzebuję szybko, ale oczekuję:
a) wysyłki w deklarowanym czasie
b) jeśli piszą mi, że jest opóźnienie i wyślą w poniedziałek, to niech wyślą w poniedziałek.
c) komunikacji z klientem prowadzonej na poziomie i z szacunkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@ostoja: to napisz do sprzedawcy rozpocznij spór i na koniec zostaw nierozwiązany. Sprzedawcę znacznie bardziej to zaboli niz posty na wykopie
  • Odpowiedz
  • 1
@ostoja: więc jeśli te pkty nie działaja rozwiązaniem jest pkt d) który opisałem wyżej. Ten przynajmniej zostanie zauważony.
  • Odpowiedz